2821
2789
عنوان

سردی و بارداری

58 بازدید | 4 پست

خانوما من ۴ ماهه باردارم خیارسبز و کاهو و لبنیات که میخورم انقد حالم بد مبشه بی حال میشم سرگیجه دارم که راه نمیتونم برم ولی دکترمم گقته لبنیات بخور چیکار کنم من؟

با مصلحات بخور. 

یا کلا سردی نخور. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عزیزم تروخدا منم راهنمایی کن من هفته ۵-۶ بارداری امفقط ساک بارداری کوچیک با سونو واژینال دیده شد جنی ...

من ۸ هقته رفتم سونو اونموقع قلبش تشکیل شده بود نگرام نباش شما زود رفتین قلبش تشکیل میشه

اصلا به خودت استرس نده اینکه میگن قلب تشکیل نشده و فلان خیلی کم پیش میاد چون تو سایتا زیاد درموردش میگن ادم فک میکنه ممکنه برا خودشم پیش بیاد اصلا نگران نباش

من ۸ هقته رفتم سونو اونموقع قلبش تشکیل شده بود نگرام نباش شما زود رفتین قلبش تشکیل میشهاصلا به خودت ...

اره خیلی نوشتن برا همین میترسم میگم نکنه تشکیل نشه خیلی استرس دارم برام دعا کن لطفا خدا حاجتتو بده