2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اها حالا شد باید تو عنوان میزدی😐😐😐چون تاپیکتو قفل کرده بودی اومدم اینجا بگم 

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

پهلوش سرماخورده من رو شکم و کمر بچم کیسه آب گرم میزارم چن ساعت خوب میشه 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

شما لازم نیست چیزی که نپسندید اصلا نگاه کنی 

حالا من از روی نگرانی تو تاپیک قبلی عنوان نکردم ولی شمای که ادعا فهم و شعورت میشه یک عالمه هم به من بی احترامی کردید اگه مادر باشی نگرانی و اضطراب ها مادر درک میکنی!!!!!!!!!! 

خدایا پسرم برام حفظ کن. سالم و صالح💙🙏👦👼

پس دوباره چرا اومدی اینجا نگاه کردی 

انگار بعضی ها بیکار بیکار فقط دنبال یک چیزی میگردن پند و نصیحت کنند

شما لازم نیست چیزی که نپسندید اصلا نگاه کنی حالا من از روی نگرانی تو تاپیک قبلی عنوان نکردم ولی شمای ...

بی احترامی نبود شمایی که ادعای شعورت میشه باید تو عنوان تاپیکت میزدی میخای پی پی بچتو بزاری😐😐حالم بهم خورد

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

پس دوباره چرا اومدی اینجا نگاه کردی

چون تاپیکتو قفل کردی اومدم جوابتو بدم بچتو ی دکتر ببر نه که تو سایت عمومی پوشک کثیفش و بزاری 🤢🤢🤢

چون تاپیکتو قفل کردی اومدم جوابتو بدم بچتو ی دکتر ببر نه که تو سایت عمومی پوشک کثیفش و بزاری 🤢🤢🤢

بردم نه فقط شما میبری دکتر !!!!ولی یک موقع میبینی موقعیتش نیست حالا !!!!!! 

تو سایت خیلی ها مثل من در مورد سلامتی همه چیز بچه میپرسن 

نیازی نیست وقتی تو تاپیک قبل یک چیز... بد دیدی دوباره بیای اینجا با فرهنگ!!!؛؛؛ نگرانی مادر درک کن