2777
2789
عنوان

عمل بینی

190 بازدید | 32 پست

سلام من سه روزه دماغمو عمل کردم چشامو میبندم کابوس میبینم یا همش خون و جراحی جلو چشممه،خودمو تو آیینه میبینم وحشت میکنم ،حالت تهوع شدید دارگ

م نمیتونم چیزی بخورم 

میشه بیاین حالم بده😭

https://www.ninisite.com/discussion/topic/15545944/%D9%85%DB%8C%D8%B4%D9%87-%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D9%86-%D8%AD%D8%A7%D9%84%D9%85-%D8%A8%D8%AF%D9%87

میشه توروخدا اینو گزارش بزنین توروخداااااااا برام دردسر میشه لایک کنین صلوات بفرستم😭😭😭😭😭😭

لطفا لایک نکنید دیدگاهمو نپسندید لایک نکنید ممنون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واییی نهههه نگو دارم میمیرم مثل سگ پشیمونم

منم عمل دارم پنج آبان 

میشه از روتینت بگی 

سرم و پماد و اینا ببینم چجوریه 

من سر در نمیارم از طرفی برای چسب زدن میترسم کج شه 

یه جایی توی کتاب فرندز اقای متیو نوشته بودن که : به عشق نیاز دارم اما بهش اعتماد ندارم❤️‍🩹

طاقت بیار میگذرهههه برامنم دعاکن سال بعد نوبت منه خیلی از بیهوشی وحشت دارم میترسم برمو دیگه نیام😂

https://s6.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۵۱۰۲۰-۲۰۲۰۱۴_chrome_14qs.jpg

مبارکه چرا پشیمونی راحته که

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

منم عمل دارم پنج آبان میشه از روتینت بگی سرم و پماد و اینا ببینم چجوریه من سر در نمیارم از طرفی برای ...

چسب زدن و بهتون یاد میدن

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

چسب زدن و بهتون یاد میدن

میدونم اتفاقا خیلی هم اینستا کلیپ نگاه کردم ولی چون میترسم احتمالا برم بیرون برام بزنن حداقل تا یماه 

میشه زودتر چسبو برداشت؟

یماه فقط بزنی

یه جایی توی کتاب فرندز اقای متیو نوشته بودن که : به عشق نیاز دارم اما بهش اعتماد ندارم❤️‍🩹

میدونم اتفاقا خیلی هم اینستا کلیپ نگاه کردم ولی چون میترسم احتمالا برم بیرون برام بزنن حداقل تا یماه ...

دکترت هر تشخیصی بده همونه تا هرموقع گف بزن من خودم دکترم گف دوماه بزن و زدم

دکترت هر تشخیصی بده همونه تا هرموقع گف بزن من خودم دکترم گف دوماه بزن و زدم

برای من عمل کامل نیست 

تیپ پلاستیه 

یا بیحسی و فقط نوک بینی اصلاح میشه قراره افتادگیش رو برطرف کنم و نوکشو گرد کنم 

دست به استخون و پره نمیزنه 

ولی به بقیه مراجعینش گفته سه ماه چطور طاقت بیارم سه ماهو چی میشه اکه یماه بیشتر چسب نزنم؟

برای من عمل کامل نیست تیپ پلاستیه یا بیحسی و فقط نوک بینی اصلاح میشه قراره افتادگیش رو برطرف کنم و ن ...

اهان، چرا میخای یماه بزنی چسب که اذیتی نداره اگه مثلا جای خاصی میری یکی دوساعت میتونی نزنی ولی حداقل شبارو بزن

اهان، چرا میخای یماه بزنی چسب که اذیتی نداره اگه مثلا جای خاصی میری یکی دوساعت میتونی نزنی ولی حداقل ...

خب خداروشکر