الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇 خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘
منم عمل دارم پنج آبان میشه از روتینت بگی سرم و پماد و اینا ببینم چجوریه من سر در نمیارم از طرفی برای ...
چسب زدن و بهتون یاد میدن
جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇 خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘
میدونم اتفاقا خیلی هم اینستا کلیپ نگاه کردم ولی چون میترسم احتمالا برم بیرون برام بزنن حداقل تا یماه ...
دکترت هر تشخیصی بده همونه تا هرموقع گف بزن من خودم دکترم گف دوماه بزن و زدم
برای من عمل کامل نیست تیپ پلاستیه یا بیحسی و فقط نوک بینی اصلاح میشه قراره افتادگیش رو برطرف کنم و ن ...
اهان، چرا میخای یماه بزنی چسب که اذیتی نداره اگه مثلا جای خاصی میری یکی دوساعت میتونی نزنی ولی حداقل شبارو بزن