2777
2789
عنوان

شوهرم میگه نفست رو تنگ میکنم

279 بازدید | 14 پست

توی تاپیک قبلیم توضیح دادم شوهرم آلمانه یکساله و من با پیوست قراره برم پیشش

دیشب برنامه سینما ریخته بودیم با دختر عمه هام و چون من وسیله ندارم رفت و برگشت منو میرسونن سینما ساعت ۱۰ بود سانسش و ما زودتر رفتیم که خریدم بکنیم و شوهرم مدام بحث و دعوا و تهدید که نرو برات بد میشه و میگه خیابونی هستی تا اون وقت شب بیرون باشی و..منم بهش میگفتم می‌دونم نگرانمی ولی بهت لایو لوکیشن میدم و با ماشین میریم و برمیگردیم خطری نداره ولی برگشت گفت دیگه برام ارزشی نداره خودتو از چشمم انداختی و..

خودش صبح تا شب یا سر کاره یا خونه داییشه و برای من وقتی نمیذاره منم هفته ای یکبار با دختر عمه هام میرم بیرون

الانم صبح زنگم زد فقط گفت اومدم سرکار و الانم پیام داده اینو گفته :

[۱۰/۱, ۱۳:۱۹] : خیلی چیزا رو عوض کردی برای خودت

[۱۰/۱, ۱۳:۲۰] : ببین نفست رو بند میکنم

بنظرتون کار اشتباهی کردم؟اون سانس فقط اون فیلم رو داشت و خیلیم شلوغ بود و خطر

ی نبود کلا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایش چ بی منطق محلش نده بگو خودت ک نیسی منو جایی بری خودمم میرم این رفتارته 

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

نه وااا تو هر موقع بخوای میتونس بری بیرون تهش باید بهت میگفت برات خطر داره و من نگرانتم یعنی چی خیاب ...

یکسال ایران با هم زندگی کردیم و ۲۴ ساعت پیشم بود و هیچ دوستی نداشتم بعد رفتنش افسرده شدم و رفت و آمد رو با فامیل شروع کردم الان چنین رفتاری نشون میده

من تاپیک هاتو قبلا هم دیدم این آدم قابل اعتماد نیست که بخوای باهاش کشور غریب زندگی کنی تکلیف زندگیتو ...

یعنی چه رفتاری ممکنه از خودش نشون بده؟چون اونجا دیگه نمیتونه ۲۴ ساعت پیشم باشه هم من درس میخونم هم خودش می‌ره سرکار

ببین من از خانواده مذهبی سنتی ام 

اما بهت میگم با این اخلاق و محدود کردن چطور رفته آلمان چطور زنشو میخواد ببره کشور غریب بی دین که همه چی ازشون برمیاد ؟؟!!!!!!!! واقعا برام سواله مگه تنها رفتی که نگرانت بشه  ما خانمها با ماشین تو شهرمون تا ساعت یک شب هم میگردن و موردی نداره بل این شهر مذهبی هستیم اما اینم بگم که معمولا شبا شهرمون شلوغه نه اینکه  مثل بعضی شهرها ساعت ۹ شب قو تو خیابون پر نزنه 

میگه ظهر برو عصر برو الانم هنوز گرمه وگرنه زمستون ظهر میرفتم تا عصر

بنظرم رفتارش بی منطقه بماند ک دوست داره روت حساسه ازت دورشده این حساسیت بیشتر شده

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم