2777
2789
عنوان

بیاید عکس چونمو بزارم ببینید یک سیسی برم ژل بزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 22 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چهرم خیلی خوبه تعریف نمیکنم ولی واقعا خوشگلم خیلی همه چیم بی عیبه من دوس دارم صورتم مثلا کشیده دیده ...

وقتی خوشگلی و خودت هم این باورو داری چرا میخوای کشیده بشه؟

من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک

وقتی خوشگلی و خودت هم این باورو داری چرا میخوای کشیده بشه؟

اخه دوس دارم صورتم چاق تر دیده شه اینو نقص میبینم واقعا پول داشتم میزدم 

از یه طرف بودجم ۳ تومنه بین لباس پاییزی و ژل موندم 

چونت عقب بود چجوری بود ؟چ برندی زدی چند؟و اینکه یعنی همه اون یک سیسی رفتش؟

یادم نیس سال قبل 2500 شد 

صورتم گرده چونه ام زیاد نیس 

اره البته من چون شیر میدم بدنم کم ابه وقتی ژل میزنی تا میتونی آب بخور هر چی اب بخور اون ژل موندگار تره ولی بنظرمن با یک سیسی  تغییر آنچنانی نمیکنی مگه اینکه خودتم چونه داشته باشی 

دکتر بمن گفت تو باید دو سیسی بزنی ببین نظر خود دکتر چیه

اخه دوس دارم صورتم چاق تر دیده شه اینو نقص میبینم واقعا پول داشتم میزدم از یه طرف بودجم ۳ تومنه بین ...

صورت تپل برای همه زیبا نیست

لباس پاییزی گزینه خوبیه

من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک

یادم نیس سال قبل 2500 شد صورتم گرده چونه ام زیاد نیس اره البته من چون شیر میدم بدنم کم ابه وقتی ژل م ...

ببین من فقط میخام یکم فرورفتگی پر شه 

بنظرت اونم سریع از بین میره؟ موندم بخدا دودلم یا لباس بگیرم یا ژل تا یکو نیم میتونم جور کنم پولشو

یکیشو انجام بدم پشیمون نشم فقط