😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍 گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!! باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
والا ما یه عروس اصفهانی داریم، یه دست لباس بیشتر نداشت وقتی اومد خونه شوهر؛ دیگه جهیزیه پیشکش!
من فرزندی ندارم، اما تمامی کودکان دنیا فرزندان منند. من یک آتنا_آرتمیس هستم؛ اگر شما بهلحاظ آرکیتایپ شخصیتی، هِرا (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنیبر حضور شوهر در زندگی) یا دیمیتر (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنیبر حضور فرزند) هستید، نکوهشم نکنید. به من توصیه به فرزندآوری و همسرداری نکنید. ما با هم متفاوتیم! آرتمیسها، مستقل، عدالتخواه، جسور، قاطع و جدی هستند. برای آرتمیس «در خانه ماندن» و ملکهی خانه بودن، یک رنج ابدیست. آتناها، هدفمند، بابرنامه، منطقی، جاهطلب و مدیر هستند. برای آتنا، حاشیه و حسادتهای زنانه خستهکنندهست