2777
2789
عنوان

وام اجاره مسکن

187 بازدید | 16 پست

سلام من امروز بعد مدت ها خوندن پیام های شما بلاخره عضو نی نی سایت شدم 😄

یه راهنمایی میخواستم من تقریبا تازه ازدواج کردم و مستاجرم تصمیم بر گرفتن وام اجاره مسکن گرفتیم ولی سودش خیلی زیاده ۲۱۰ میلیون وام میدن ۳۷۵ ملیون ۵ ساله باید پس بدیم ولی از طرفی میتونیم پس انداز کنیم و توی خونه خریدن بلاخره یه کمکی میشه

میخواستم بدونم نظر بقیه راجع به گرفتن این ماه با این میزان سود چیه ؟ مچکرم 

پنج سال قسط هر ماه چند تومنه 

قلب شکسته ترمیم نمیشه کی گفته خوب میشه من الان سال هاست قلبم درد می‌کنه ناراحتم از زمانی که سه سالم بود بغض دارم تا امروز خدا      خدایا قلبم شکسته🤺💔            می‌دونی چیه :«من مزه خوشی نچشیدم،نه حس کردم،نه فهمیدم».      خداااااااایا این همه از عمرم گذشت بسم نیست کجایی می‌دونم که می‌شنوی ولی بدون صبر من حدی داره نزار این رشته ضعیف ارتباطی من تو پاره بشه آخه که اگه پاره شد من به کی پناه ببرم خدایا    خدایا آرزوم این که دوباره برم🧳✈️ کربلا آخ که نمیدونی چه صفایی داره     خدایا صاحب مسکنم💒 کنی خستم از اجاره نشینی.  خدایا یعنی میشه یک روز بیام روبه درگاهت بشینم بگم دیدی منم خوشبخت شدم ،منم به آرزوهای ریز و درشتم رسیدم اره میشه 🥰.  خدایا مراقب دوتا فرشته کوچولوی قشنگم باش تو هر لحظه تو هر مرحله از زندگی حافظشون باش       مامان دوتا جوجه فسقلی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماهی شیش و نیم

کدوم بانک ؟چقدر مبلغه کمه ولی بازپرداخت زیاده؟ اگه پول داری سپرده کنی فکنم بهتر از این باشه حالا خودت باز جا های دیگه پرس‌وجو کن بانک قرض الحسنه مهر ایرانیان خوبه سود 4درصد ،اکه اونجا حساب فعال داشته باشی آنی هم وام میدن

قلب شکسته ترمیم نمیشه کی گفته خوب میشه من الان سال هاست قلبم درد می‌کنه ناراحتم از زمانی که سه سالم بود بغض دارم تا امروز خدا      خدایا قلبم شکسته🤺💔            می‌دونی چیه :«من مزه خوشی نچشیدم،نه حس کردم،نه فهمیدم».      خداااااااایا این همه از عمرم گذشت بسم نیست کجایی می‌دونم که می‌شنوی ولی بدون صبر من حدی داره نزار این رشته ضعیف ارتباطی من تو پاره بشه آخه که اگه پاره شد من به کی پناه ببرم خدایا    خدایا آرزوم این که دوباره برم🧳✈️ کربلا آخ که نمیدونی چه صفایی داره     خدایا صاحب مسکنم💒 کنی خستم از اجاره نشینی.  خدایا یعنی میشه یک روز بیام روبه درگاهت بشینم بگم دیدی منم خوشبخت شدم ،منم به آرزوهای ریز و درشتم رسیدم اره میشه 🥰.  خدایا مراقب دوتا فرشته کوچولوی قشنگم باش تو هر لحظه تو هر مرحله از زندگی حافظشون باش       مامان دوتا جوجه فسقلی 

کدوم بانک ؟چقدر مبلغه کمه ولی بازپرداخت زیاده؟ اگه پول داری سپرده کنی فکنم بهتر از این باشه حالا خود ...

اکثر بانک ها وام اجاره مسکن رو میدن

مدت باز پرداخت زیادش به خاطر سود زیادشه دیگه تقریبا دو برابر باید پس بدیم 

ما که داریم میگیریم.. ما نگاه نمیکنیم چقدر پس میدیم جمعا نگاه میکنیم قسطش چقدره هرماه 😑😂 فکر‌کنم ۵ ...

شما به تازه گی گرفتید 

آخه واقعا سودش زیاده انگار پول زوره 😂

ولی باز به نظرم یه قدم به خرید خونه آدم نزدیک تر میشه 

شما به تازه گی گرفتید آخه واقعا سودش زیاده انگار پول زوره 😂ولی باز به نظرم یه قدم به خرید خونه آدم ...

نه هنوز نگرفتیم کاراشو انجام دادیم منم بخاطر سیسمونی مجبور بودم بگیرم اخه بقیه واما سپرده میخوان 

خب ۲۳ درصده معلومه زیاد میشه چیکار میشه کرد ادم مجبوره پول گنده تو دستش باشه بتونه خریدارو انجام بده 

گفتم شاید بشه مثل همین ودیعه مسکن و فرزنداوری و شاید ساخت مسکن اینا

آره فقط اینجوری میدن اون هم دو برابر باید پس بدیم 😂فرزند آوری و وام اجاره مسکن و وام مسکنم که رو سند میدن فک کنم 

آره فقط اینجوری میدن اون هم دو برابر باید پس بدیم 😂فرزند آوری و وام اجاره مسکن و وام مسکنم که رو سن ...

و وام ازدواج .. اخه راحت تر بقیش گیر میاد وقتی سپرده نداشته باشیم یا کم باشه