2777
2789
عنوان

برای اینکه عروس با سیاست و محترمی باشیم چیکارکنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 30 پست
یعنی هیچوقت کمک نکنم بهشونمثلا تو یک ماه چندبار برم به دیدنشون

نه کمک کن ولی شورشو درنیار ،مثلا اگر ظرفارو شستی دیگه پذیرایی با یکی دیگه باشه ،غذا با کسی دیگه ...البته من مادرشوهرم تنها بودنی همه رو خودم انجام می دم ،ولی دختراش باشن تقسیم کار می کنیم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خودت احترام خودت رو نگه دار

مثلاً برای اینکه اثبات کنی خیلی آدم کاری هستی و زرنگی لطفاً نیازی نیست دائم وقتی میری خونشون هی بگی نه بدین من ظرف می‌شورم نه من پذیرایی میکنم

کار کن در حد متعادل رو به کم 

رفت آمد بیش از حدی که هفته ای سه بار بخوای بری نباشه

سعی کن زنگ بزنی بگی فلان شب میاییم خونتون و شیک و با اطلاع قبلی برو

خودت و همسرت جلوشون با احترام نسبت به هم رفتار کنید 

زیادی شوخی نکنید زیادی هم قیافه نگیر متعادل 

سر صحبت و می خوای باز کنی راجب مسائل عادی باشه مثلاً نشینید کنار مادرشوهر و خواهرشوهر به غیبت و اینا 

دیگه فعلا همینا 

اینا بر اساس دیده ها و مقایسه ها بدست اومده 😎🤣

نیازی نیست ب دیدنشون بری بخوان ب دیدنشون بری شمارتونو دارن تماس میگیرن دعوت میکنن هر ده روز یا یک هفته یکبار احوال پرسی تلفنی 

جلوشون هیچوقت باهمسرت بحث نکن 

ب هیچ عنوان نذار از خوب و بدتون چیزی بدونن 

از خانواده ی خودت هیچوقت جلوشون صحبت نکن 

رفتی خونشون فقط چیزایی ک از خودت پذیرایی کردن جمع کن مثلا ظرف از قبل بود نشور 

همیشه اراسته برو و بیا 

اصلا ن خیلی قانع باش ن خیلی زیاده خواه مثلا اگر غذای خوب خواست درست کنه نگو مامان جان ی تخم مرغ میخوریم بحث غذا نیس اینجا چون هیچکس نخورده نیست بحث اینه ک اینجوری شما خودتو باغرزش نشون میدی 

.             برام دعاکنید بی گناهیم ثابت شه                                      تماشای تو در واقع تماشای بهشته🙂زمین بی تو جهنم برزخم بی تو چ زشته درواقع بدنت دستات خودش خانواده کشور و عشقه «❤️mehranm❤️»                                              خدایا برام معجزه کن

نیازی نیست ب دیدنشون بری بخوان ب دیدنشون بری شمارتونو دارن تماس میگیرن دعوت میکنن هر ده روز یا یک هف ...

من تو زمان صیغه بودنم خیلی حیثیت خودمو بردم و سادگی محض کردم یکی دومورد از زندگی شخصی مامان بابام گفتم اونام مثلا موردهای شخصی گفتن ولی دیگ نمیخوام این اشتباه و مرتکب بشم و عوض بشم بهمین خاطر اصلا نمیدونم باید از کجا شروع کنم

خودت احترام خودت رو نگه دارمثلاً برای اینکه اثبات کنی خیلی آدم کاری هستی و زرنگی لطفاً نیازی نیست دا ...

یعنی من خودمو دعوت کنم؟

اینا مثلا اینجورین که یا پنجشنبه یا جمعه اکثرا دورهم جمع میشن بی دعوت من یعنی بی دعوت نرم؟

چیزی که من دیدم عروسای پاچه خوار و چاپلوس،عزیزن.

من اصلا نمیتونم واقعا پاچه خواری کنم و کاسه لیس باشم نمیدونم نمیتونم زیاد باهاشون بجوشم اینا اکثرا عروساشون همین ویژگی و دارن که گفتین ولی من خیلی خنثام بهمین خاطر نمیتونم ارتباط بگیرم 

ببین رفت و امد محدود باشه زیاد از حدبشه خودت اجازه دادی که دخالت بشه ،دوری و دوستی

من مفهوم اینو درک نمیکنم من چون شوهرم تک بچست همش میگه باید بیای خونمون باید معاشرت کنی با خانوادم هی باید باید باید....همیشه سراین دعواست من دوست ندارم همش خونشون برم و میرم اونجا اکثرا ساکتم هی بهم‌تیکه میندازن میگن کلاس نزار عفاده ای نباش خب ادم ناراحت میشه 

وارد بحث و مجادله‌هایی که بهت ارتباط مستقیم نداره اصلا نشو. نذار پیشت از بقیه خوب یا بد بگنهمیشه احت ...

خب منم همینو میگم من خونه اینا اصلا نمیتونم ارتباط بگیرم اینا همش باهمن من حقیقتا روم نمیشه زیادباهاشون حرف بزنم شوهرم خیلی بچه و وابستس واقعا زجر اوره همش دوست داره خونشون برم منم دوست ندارم شده معضل

کم حرف بزن تا نظرت رو نپرسیدن حرفی نزنخواسته ای داری طوری وانمود کن که شوهرت این خاسته رو دارهتا ازت ...

من خونه اینا کم حرف میزنن میگن افاده ای و کلاس میزاره منم‌ناراحت شدم به روشون اوردم گفتن نه اینجوری نیست اینا کلا پشت ادم حرف میزنن 

من تو زمان صیغه بودنم خیلی حیثیت خودمو بردم و سادگی محض کردم یکی دومورد از زندگی شخصی مامان بابام گف ...

عیبی نداره عزیزم هیچوقت دیر نیست دیگ راجب اون موضوعا حرف نزن و سعی کن دیگ فقط خوبشونم بگی و هیچوووووقتتتت ب همسرت دروغ نگو زندگی ابدی و قشنگ زندگیه بی دروغ و پنهون کاریه

.             برام دعاکنید بی گناهیم ثابت شه                                      تماشای تو در واقع تماشای بهشته🙂زمین بی تو جهنم برزخم بی تو چ زشته درواقع بدنت دستات خودش خانواده کشور و عشقه «❤️mehranm❤️»                                              خدایا برام معجزه کن