2777
2789
عنوان

یه پسره جدیدا اومده همسایه روبرویی

| مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 32 پست
ای بابا چقدر بدشانسی فقط پیشنهاد اشنایی میدن واسه دوستیکاش یه بارم خواستگاری کنن حداقل🫠

عزیزم اتفاقا خیلیا هستن خاستگاری هم میکنن، من نه شرایط ازدواج دارم ، نه وقت دوستی چون خداروشکر خونه زندگیم مستقله و نیازی به کسی ندارم . 

مثلا شده بود همسایه ها نذری یا چیزی بیارن، آره کار اشتباهی کردم ، البته می‌دیدم همه اش چشمش بهم هست ...

ساده بازی در اوردی دختر خوب ، حالا هم اگه نمیخوای باهاش ارتباط بگیری بهش بگو من برای تشکر پیام دادم لطفا بد تعبیرش نکنید 

منم پاشم برم زیتون پرورده بخورم یادم انداختی تو یخچال داریم منم دلم خواست 🫠

درخواست دوستی ندید / بی ادبی و گستاخی رو با زبان تند جواب میدم / اگه مخالف نظر من بودی ریپ نزن نه نظرم تغییر میکنه نه حوصله صحبت هاتو دارم ، با تشکر ‼️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.