2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه زمانی بودم حس اینکه بهت خیلی توجه میشه عالیه ولی باید جنبه اشو داشته باشی وگرنه به بیراهه کشیده میشی

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

حالا خودشون هیچی خانواده شون چه حسی دارن!؟ من حس میکنم دخترم خیلی داره خوشگل میشه...من تحملشو ندارم! مثل این مردهای غیرتی شدم...یه دقیقه میریم بیرون از اینکه مردم نگاهش کنن واقعا عصبی میشم...شاید برم موهاشو کوتاه کنم! 

حالا خودشون هیچی خانواده شون چه حسی دارن!؟ من حس میکنم دخترم خیلی داره خوشگل میشه...من تحملشو ندارم! ...

چند سالش هس ؟! خدا به داد دخترت برسه فک کنم نوجوون شه از این مادر ها میشی که نمیزاری بره بیرون 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

هیچی مهمتر از این نیست که آدم خودش از خودش خوشش بیاد و خودشو زیبا ببینه...

به منم میگم زیبایی دوستام، غریبه ها حتی کسایی که نظر نپرسیدم ازشون...

ولی خودم ذره ای این حرف رو باور ندارم ، خودمو زشت میبینم خیلی زشت.

و این عذابم میده ، اینکه هیچ وقت خودمو خوب ندیدم :)

بهترین حس دنیاست که خودتو خوب و زیبا ببینی حتی اگر نباشی!

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
حالا خودشون هیچی خانواده شون چه حسی دارن!؟ من حس میکنم دخترم خیلی داره خوشگل میشه...من تحملشو ندارم! ...

منم خواهرم دخترش چشم رنگی و سفیده الان 12 سالشه میگه دیگه خیلی نمی‌برم بیرون پسرا خیلی بهش نظر دارن بیشتر با ماشین میبرم 

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

چند سالش هس ؟! خدا به داد دخترت برسه فک کنم نوجوون شه از این مادر ها میشی که نمیزاری بره بیرون

چهار سالشه! ببین هفته پیش ما در حد ده دقیقه پیاده یه مسیری رو رفتیم چند نفر وایستادن نگاهش کردن به خدا من قشنگ حس کردم فشارم بالا رفت. اصلا تا حالا اینجوری نشده بودم، قبلا خوشم میومد الان عصبی میشم، چون قبلا با نمک بود اما الان خوشگله

هیچی مهمتر از این نیست که آدم خودش از خودش خوشش بیاد و خودشو زیبا ببینه...به منم میگم زیبایی دوستام، ...

منم همینم خودم از قیافم خوشم نمیاد ولی خیلی ها بهم گفتند و میگن که خیلی خوشگلی ولی خودم راضی نیستم اون فیسی که من دوست دارم نیست 💔💔

گاهی در من همه چیز گریه میکند جز چشم هایم ...💔