3 تا داداش بزرگ تر از خودم دارم که بزرگه 29 سالشه من بچه چهارم هستم و یه داداش ته تغاری دارم که 7 سالشه امسال میره کلاس دوم ..این بچه اینقد سرتق و بیخود شده فکر کن مامانم میخواد غذا بپزه از این ته تغاری اجازه میگیره فک کن اگه مثلا ماکارونی داشته باشن هزار تا بهونه میگیره من اینو نمیخورم مثلا الویه میخوام یه بار رفته بودیم مهمونی بعد میزبان مرغ درست کرده بود اونم گف نمیخورم ایییی من دوست ندارم بنده خدا میزبان سرخ و سفید میشد بابامم خیلی ب این پسرش رو میده دید نخورد رفت براش کباب گرفت این به کنار تو فروشگاه دست رو هر چی میزاره بهش نه نمیگن امسال میرفت کلاس اول از پارسال که میرفت پیش دبستانی مامانم همه چی براش خرید کلی دفتر و مداد داره اونقد لوازم و تحریر داره که حتی تا کلاس سوم جوابشو میده ولی قانع نیست و رفت واسه مدرسه کلی وسایل خرید شد 5 میلیون باورتون میشه؟؟بابامم چیزی بهش نگفت کارت کشید گفت اتاق بازی میخوام بابام از انباری پایینی هر چی وسایل اضاف داشت انداخت تو انباری بالای حموم و براش یه اتاق بازی درست کرد همه چی هم داره تفنگ انواع و اقسام نزدیک 20 تا دونه ..موتور ..ماشین چند بار سوارشون شد حالا میگه من رنگ سفید نمیخوام ببرید برام ابی بگیرید سرسره تاب ..همه چی همه چی داره بعد جالب اینجاس مثلا نیسان داره میره تو بازار دوباره رو لنگه همون نیسان دست میزاره و باید بابام براش بخره ..بهش نه هم نمیگه حالا رفتارش روی پسر 5 سال و نیمه منم تاثیر گذاشته داره میشه یکی لنگه اون نمیدونم چکار کنم ترو خدا بگید چکار کنم و اینم بگم میاد خونمون دستور بهم میده بعدم دعواش میکنم بهم میگه با مهمون این برخورد رو نمیکنن به بابا میگم ..مثلا سر سفره ماست نداریم میگه تا ماست نباشه من غذا نمیخورم سری بعد ماست باشه میکه باید همراه فلان غذا سالاد شیرازی باشه سالا شیرازی درست میکنم سالا فصل میخواد سالا فصل درست میکنم ترشی میخواد ترشی میارم زیتون میخواد دوست دارم بزنمش عین سگ
ب مامانت بگو بفرستنش کلاس فوتبال یا رزمی چیزی، ساعتایی ک داداشت نیس برو ب مامانت سر بزن
خب اگر مدرسه میره، چ بهتر فقط طرفای صبح سربزن
خنده از ته دل،اشک شوق،ذوق وصف نشدنی برات آرزو دارم☘️♥️ 🤍خدایا شُکرِت🤍 هربار که پشت سرمو نگاه میکنم، رد پای خدارو میبینم، سبز، پررنگ ،نمایان.... ♥️☘️میدونم از لحظه ایی که بوجود اومدم تا به این لحظه تو پشت و پناهم بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍