2777
2789

(البته که ما جای اونا نیستیم میدونم ولی واقعا نکنین این کارو)

دیروز یه جوون خودکشی کرد پر پر شد

اخرین لحظات مرگش موهای خودشو میکند میگفت نجاتم بدین

نمی ارزه نهههه

ادعاها کیلومتری ، اثبات ها میلیمتری!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم زیاد بهش فکر میکنمدلیلی واسه ادامه دادن پیدا نمیکنم

نکن خواهر من

حالا شاید فکر کنین زندگی من گل و بلبله 

نه والا نیست

منم مثل شما خیییلی جاها کم اوردم

نکن خواهر منحالا شاید فکر کنین زندگی من گل و بلبله نه والا نیستمنم مثل شما خیییلی جاها کم اوردم

الانم زیاد فرقی با مرده ندارم

دارم بی هدف روزامو میشمارم و امیدوارم خیلی زود عمرم تموم شه

وضعیت کشور مشخصه دیگه کسی امیدی به زندگی نداره اگر تهرانی یه سر بزن به سفارت‌هایی که هنوز با زن و بسته نشدن ببین مردم چه جوری شبا جلوی درشون صف می‌کشن و می‌خوابن که صبح بتونن برن داخل و جالبه که اون سفارت‌ها به کسایی رو که الان باید ویزا بدن نمیدن یعنی مثلاً دانشجوهایی که باید به ترم جدید می‌رسیدن و اینا هیچ کدوم چون سفارت مهر تایید نزده نتونستن خودشونو برسونن به اون کشور و جالبه که خیلیاشون میگن اگر ما نتونیم امسال بریم خودمونو می‌کشیم یعنی ببین چه جوری دلشون می‌خواد فرار بکنن که به مرگ خودشون راضی‌اند

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

تا وقتی هستن گوش نمیدن...فامیل ما همین مردادی که گذشت خودکشی کرد...حالا تا وقتی بود هر چی گفتیم تغییر کن عوض شو گوش نداد...نخواست بمونه دیگه چه میشه کرد.

تو را آرزو کرده بودم ولی تو از آرزوی منم زیباتری دخترم💗مامان دو تا دختر دوقلو💗

وضعیت کشور مشخصه دیگه کسی امیدی به زندگی نداره اگر تهرانی یه سر بزن به سفارت‌هایی که هنوز با زن و بس ...

میدونم

من خودم از اونایی ام که زیر خط فقرن

منم زیاد بهش فکر میکنمدلیلی واسه ادامه دادن پیدا نمیکنم

بدون اگه ما هم نباشیم ، دنیاقراره ادامه داشته باشه تا ابد .

روزی که نباشید ،( دور از جون ) از فردا صبحش دوباره خورشید میاد بالا و....

به نظرم باشیم بهتره ، حیفه دلتون مطمئنا تنگ میشه برای خورشید ، دریا و ...

چون فقط همین یه بار فرصت دیدن این چیز های عجیب و جذاب رو داریم ، بعد ما نصیب بقیه  آدما میشه ...

تا وقتی هستن گوش نمیدن...فامیل ما همین مردادی که گذشت خودکشی کرد...حالا تا وقتی بود هر چی گفتیم تغیی ...

خدا بیامرزتش

حالا خدا میدونه اون لحظه چقدر از کرده ی خودش پشیمون بوده

میدونممن خودم از اونایی ام که زیر خط فقرن

خوب وقتی آدم امیدی به زندگی نداشته باشه وقتی یه پسری ۴۰ سالش شده نتونسته یه خونه بگیره هرجا میره خواستگاری میگن چون خونه نداری بهت زن نمیدیم و فلان و اینا اگرم بخواد با وام مسکن خونه بخره باید نهایت یه سوئیت ۴۰ متری بگیره اونم تازه کل حقوقشو قسط بندی بکنه برای بانک مسکنی که ربا رو ازش می‌گیره ولی به اسم ربا نیست به اسم سود بانکیه به نظرت انگیزه می‌مونه برای زندگی کردن واسش

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...