ساده خوب که . ما کابینت میخواستند ام دی اف بزنن من قبول نکردم چون کابینتهامون هم بزرگند و هم جنسشون خیلی خوب و هم میتونم رنگشون تغییر بدم . البته بستگی به سلیقه خودت داره شاید کابینت. ساده دوست نداشته باشی.
ولی تا جایی ک من میدومم پله ای خمون موقع هم از مد افتاده بود
واسه ما بلنده هر کی میاد میبینه کیف میکنه
انگار قف آشپزخونه رو بلند نشون میده
فقط حیف ما سفید زدیم
ولی مات هم مده ک ما مات زدیم
ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️
من سه سال پیش زدم ولی هر کی میاد خونه مون میگه خیلی قشنگه فک نکنم از مد افتاده باشه
من ک عید میدیدم
همه میگفتن دیگ نزنید از مد افتاده
ببین من کاری ندارم به مد و اینا این که استارتر گفت مده خواستم بگم اگ با مدی الان ساده مده
ولی ساده مات
ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️
اتفلقا ما هم عید کابینت زدیم ولی تا جایی ک من میدومم پله ای خمون موقع هم از مد افتاده بودواسه ما بلن ...
من سفید چوب زدم یعنی تاج و پاخور و حجم یخچال و پشت سوپر و پشت یخچال چوب کم رنگ و سفید براق خریدم آره مال منم بلند و سفید عمدی کردیم آشپزخانه اون ته سالن و طبقه همکف هستم عمدی زدم سقف بلندتر نشون بده و سفید باشه دیوونم بخدا حالا پشیمون شدم ۳طرف داره میگم کاش یه طرفشو فقط پله ای میزدیم