2777
2789
عنوان

با حقوقم چیکار کنم خانما

| مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 25 پست
می‌ترسم سرم کلاه بزارن طلا فروشی ها 🙃بلد نیستم چی بگم و اینا ، اجرت و فلان

برای پس انداز میخای وام بگیر ربع یا نیم یا تمام سکه بگیر، یا اگر جای مطمئن میشناسی هستن طلافروشیهایی که قسطی طلا میدن، یعنی شما هرماه هرچی داری میدی بهشون به اون اندازه برات طلا کنار میزاره تا به اندازه مثلا یک تیکه طلای قابل خرید بشه و ازش بگیری، اشنای من این کار رو میکنه، ولی من نمیتونم اعتماد کنم، پولم زیر سر خودم خیالم راحت تره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای پس انداز میخای وام بگیر ربع یا نیم یا تمام سکه بگیر، یا اگر جای مطمئن میشناسی هستن طلافروشیهایی ...

من دوجا کار می‌کنم یه جا در حد ۴ تومن هست اینجا ۱۲ کارم آنلاین هست

مرسی عزیزم لطف کردی 

آره حقیقتش خودم باید شهریه دانشگاه رو بدم 

برای خواهرم وسیله بگیرم 

بعد برای فردا جهیزیه خودم می‌خوام پس انداز باشه دعا کن پولم برکت داشته باشه 

سودش بیشتره؟! یعنی منم وام بگیرم بعد طلا بخرم؟؟

پیشنهاد و تجربه خودمه، من راضیم و دغدغه ندارم، به حد معقولی که میرسه میدم زمین میگیرم، چون نگهداری طلا خطر دزدی داره، من دیگه تصمیم گرفتم ببرم صندوق امانات بانک بزارم، البته اونجا هم ترسناکه😁

پیشنهاد و تجربه خودمه، من راضیم و دغدغه ندارم، به حد معقولی که میرسه میدم زمین میگیرم، چون نگهداری ط ...

به نظرت شمش بهتره طلا دست دوم یا ابشده عزیزم ؟! 

آره کار خوبی می‌کنید پارسال یه بانک رو زدن طلا و اینا همه بردن

من دوجا کار می‌کنم یه جا در حد ۴ تومن هست اینجا ۱۲ کارم آنلاین هستمرسی عزیزم لطف کردی آره حقیقتش خود ...

انشالله که پر برکت باشه، من خودم دیگه الان هفت هشت سالیه از ترس سرقت طلا استفاده نمیکنم، چند تا تیکه دارم برای مراسمها، طلا به صورت سکه میخرم نه پارسیان، گفتم ربع، نیم یا تمام،

برای جهیزه دخترم هم طلا جمع میکنم، همونموقع هر چی خواست خودش بخره، بعصیها از الان خورد خورد جمع میکنن خوشم نمیاد میگم همونموقع خودش به سلیقه خودش میخره

به نظرت شمش بهتره طلا دست دوم یا ابشده عزیزم ؟! آره کار خوبی می‌کنید پارسال یه بانک رو زدن طلا و این ...

شمش بتونی بخری از جای معتبر بهتره، من به صورت سکه میخرم، دست دو هم بد نیست اگر جای معتبر باشه، آبشده رو هیچوقت اعتماد نکردم، ولی طلا شکسته هم بد نبود، قبلا میگرفتم از مغازه آشنا، الان دیگه اونم نیست

سودش بیشتره؟! یعنی منم وام بگیرم بعد طلا بخرم؟؟

من وام از کارکرد حساب میگیرم و بهره ش کمه، ولی گاهی حتی وام های بهره بالا هم میارزه، در طولانی مدت نشون نمیده، مثلا یکساله همکارم میومد من میخام لپ تاپ بخرم، پولام رو جمع کنم وام بهره زیاد نمیتونم دیجی کالا داره اینقدر اینقدر سود میکشه، بارها گفتم بگیر، تجربه من میگه وام بگیری توی این مملکت و استفاده مفید کنی هرچی هم بهره ش بالا باشه بازم میارزه، میگفت نه نمیارزه، میگفتم خودت میدونی، هنوز دنبال جور کردن پوله ، چون نه میتونه از تفریحاتش بگذره و پول زیاد پس انداز کنه نه وام میگیره، لپ تاپش اخرین بار میگفت دوبرابر شده، درصورتیکه اگه همون اول میخرید الان وامش هم تسویه شد، چون کار گرافیکی میکنه، درامدش هم بالاتر میرفت

صندوق خانوادگی و همکاری و .... اصلا شرکت نکن برای وام

من وام از کارکرد حساب میگیرم و بهره ش کمه، ولی گاهی حتی وام های بهره بالا هم میارزه، در طولانی مدت ن ...

مرسی عزیزم لطف کردین بابت توضیحات به امید خداوند متعال و مهربان، حتما می‌گیرمممممم