2777
2789
عنوان

مامور پست

90 بازدید | 10 پست

من یه بسته سفارش دادم همیشه هم خونه بودم دیدم پستچی زده ۳ بار مراجعه کردم و خونه نبودن منم از اداره ی پست خواستم پیگیری کنن و شماره ی پستچی رو برام فرستادگان زدم گفتم آقا شما باید به من تحویل بدی نگهبان که من نیستم خدا شاهده کم مونده پشت گوشی منو بزنه داد میزد دیدم الانه که فحش بده قطع کردم انصاف نیست از من ۱۲۰ پول پیشتاز گرفتن هم بسته مو تحویل ندادن هم سرم داد کشیدن و روزمو خراب کردن 

چیکار کنم به نظرتون؟

بعضیاشون وجدان ندارن. 

ممکنه نیارن و الکی برگشت بزنن. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معمولا پستچی ها برای تحویل بسته اول به شماره تماس دریافت کننده بسته که روی بسته پست نوشته شده، زنگ می زنن و ازش میخوان که بیاد و بسته رو تحویل بگیره. الآن باید بهش بگین اگه سه بار مراجعه کردی چرا تماس نگرفتی؟ مگه روی بسته شماره تماسم نبود؟ 

در هر صورت بسته تون رو تحویل بگیرین و از قضیه بگذرید و آرامش خودتونو خراب نکنید. اگه خودش اورد که هیچ و گرنه به دفتر پست منطقه ای خودتون مراجعه کنید و قضیه رو بهشون بگید.

برگشت بزنن چی میشه؟ تو سایت میزنه که برگشت داده شد؟

میره تو اداره پست میمونه

خودت باید بری حضوری تحویل بگیری

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

معمولا پستچی ها برای تحویل بسته اول به شماره تماس دریافت کننده بسته که روی بسته پست نوشته شده، زنگ م ...

من اینو بهش گفتم داد زد سرم که من وظیفه ندارم به تو زنگ بزنم و از این چرت و پرتا خیلی آدم بی ادب و بی شخصیتی بود 

نه من برام مهمه وادارش کنم اون برام بیاره که وظیفه و حد و حدودش رو بدونه داره پول میگیره که درست وظیفه شو انجام بده