2777
2789
عنوان

یه چیزی درباره ی حضرت ابوالفضل ع شنیدم که خیلی خوشم اومد

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 21 پست
چقدر حام خوب شد با تاپیکت انشالله خدا همه رابه راه راست هدایت کنه وقتی میرم بیرون باسردرد بر می گرد ...

هرچیزی که اجبار بشه انسان درمقابلش مقاومت میکنه.مثل همین حجاب

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا 👌🏻 پوشش مناسب واقعا مهمه 

این روزها کتاب "ستاره ها چیدنی نیستند" رو میخونم 

مسئله حجاب و پوشش مناسب رو خیلی دقیق و علمی و عین حال شیرین ! توضیح داده 

اگر علاقه مند به کسب اطلاعات مفید هستید توصیه می کنم 👌🏻

جمهوری اسلامی ایران 🇮🇷✌🏻

به چه حس خوبی گرفتم از تاپیکتمن خیلی علاقه دارم روایات و کلا از گذشته اماما و اینا بدونم نمیدونم از ...

تو نت مطلب زیاده

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

هرچیزی که اجبار بشه انسان درمقابلش مقاومت میکنه.مثل همین حجاب

بله درسته اجبار نباید باشه آموزش باید داده بشه باید در مدارس وخانواده ها فواید وعلت حجاب بااستناد به قرآن  وروایات از زمان کودکی تفهیم بشه اگر درست آموزش داده بشه همه به طور خود جوش رعایت می کنند.