2777
2789
عنوان

بچه هاتون پیشتون میخوابن یا اتاق جدا دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 576 بازدید | 48 پست
سنشون کم بود و زود عادت کردناوایل خودم اذیت بودم چون شب همش میرفتم چک میکردمشون و ... که بازم راضیم ...

پس تو سن کم وابستگی کمتری دارند 

دختر کوردم💛❤️💚 نمی‌دونم نخواست نشد یا خواست نشد❤️‍🩹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از همون کوچیکی نوزادی جدا میخوابوندمش اصلا نمیترسید بزرگ شد کم کم طعم ترسو چشید الان ازم جدا نمیشه م ...

اتاق جدا کلن؟

الان چند سالشه

هعی خواهر هنو بابام میبردش حموم و دستشوییمثل بچه دو ماهه والا ما هم بچه بودیم🤦🏾‍♀️

آخه دختر ده ساله خودش می‌تونه حموم کنه که

خب تا وقتی که پیشتون بودن برای رابطه اذیت نمیشدین

وایمیستادیم بخوابن بعد میرفتیم اتاق دیگه البته الانم بیدارباشن کاری نمیکنیم واسه همین شوهرم همش میگه صبح زود بیدارشون کن تاشب زود بخوابن اخه شوهرم زودتر ازبچه هاخوابش میبره 😂

چطور جدا کردی ؟اذیت نکردن ؟

اتفاقاً دخترم خیلی ترس داشت ولی چراغ پذیرایی رو روشن میزاشتم تا نرسه بعد هم براش جایزه گذاشتم که اگر جدا بخوابین براتون هدیه میخرم و واقعا هم خریدم اسباب بازی که دوست داشتن رو خریدم دیگه عادت کردن ولی بازم پیش میاد الان که ده سالشه میترسه ولی خوب براش قصه میخونیم یا بهش میگم تا تو خواب نری من نمی‌خوابم اونم خواب میره

اللهم عجل لولیک الفرج  

وایمیستادیم بخوابن بعد میرفتیم اتاق دیگه البته الانم بیدارباشن کاری نمیکنیم واسه همین شوهرم همش میگه ...

اره خب حق داره بیچاره 😂

اتفاقاً دخترم خیلی ترس داشت ولی چراغ پذیرایی رو روشن میزاشتم تا نرسه بعد هم براش جایزه گذاشتم که اگر ...

اینم راهکار خوبیه