2777
2789
عنوان

کسی از ویپاد تازگیا وام گرفته

72 بازدید | 7 پست

چرا نمیشه گرفت

گفته فقط چک، اونم میزنم میگه کافی نبودن امتیاز کارکرد، و موجودی روزانه افزایش بده

من که سکه اندازه کافی دارم دیگه این چی میگه

خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید) 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دیروز گرفتم با چک ولی خیلی اذیت میکنن

چطوری گرفتی هامون نصب کردی؟ بعد چقد پول رو کارتته، یعنی تراکنش داری و پولاتو میذاری رو این کارت؟ 

مثلا 10 تومن کافیه بذارم 

چطوری گرفتی هامون نصب کردی؟ بعد چقد پول رو کارتته، یعنی تراکنش داری و پولاتو میذاری رو این کارت؟ مثل ...

هامون نصب کردم من کلا همه کارام با کارت پاسارگاد هست 25تومنی گرفتم

چک هم بخای بگیری باید تو برنامه هامون چکاتو ثبت کنی

هامون نصب کردم اما میام  تو تسهیلات میگه افزایش موجودی بده، خیلی وقته پول رو این کارتم نمیندازم چون سکه ها به حد وام رسید

هامون نصب کردم اما میام تو تسهیلات میگه افزایش موجودی بده، خیلی وقته پول رو این کارتم نمیندازم چون ...

خوب چون باهاش زیاد کار نکردی بهت تعلق نمیگیره دو هفته مدام باهاش تراکنش داشته باش بعد امتحان کن

خوب چون باهاش زیاد کار نکردی بهت تعلق نمیگیره دو هفته مدام باهاش تراکنش داشته باش بعد امتحان کن

باشه مرسی