2777
2789
عنوان

ب هر دری زدم که بتونم ازدواج کنم نشد

| مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 37 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکل تو میدونه چیه مرد؟ عزت نفس یا اعتماد به نفس هست که شما ندارید.باید خودتو باور داشته باشیخب دو ت ...

من تمام راهامو رفتم  دکترای برق وضع مالی کافی قد ۱۷۹

نی نی سایت: چصی چصی چصی

شما مث من بددهنی میکنی؟ من درستم بشم ی هفته درس میشم بعدش با اولین جرقه قهوه ای میکنم طرفو

34 سنی نیست من خودم خیلی از اخلاقم تغییر دادم و هم سن شمام ولی اینو بدونین این کار نیاز زمان داره با یه هفته و یک ماه درست نمیشه تمرین که روی من جواب داد این بود هر موقع اعصبانی میشدم برای خودم جریمه های سخت در نظر میگرفتم و بهشون پایبند بودم مثلا 1 ساعت پیاده روی یا یک روز روزه سکوت کم کم اخلاق های بدم که دوست نداشتم و به رابطه ام ضربه میزد ترک کردم کلی راه حل های دیگه ام هست که میتونید با یه سرچ ساده پیداش کنید و مورد بعدی نه سیگار نع مشروب هیچ کدوم حالتون خوب نمیکنه و یک خوشی زودگذر بهتون میده شما با این کار صورت مسئله پاک میکنید و اون را حل نمی‌کنید یه عنوان یک خانم متاهل میگم زندگی فقط یه ازدواج نیست که شما به عنوان مرد باید تکیه گاه همسرتون باشید و راه حل های زندگی پیدا کنید نه اینک مدتم بخواین صورت مسئله ها را با سیگار مشروب و چیزای دیگه پاک کنید زندگی کلی بالا و پایین داره 

سلام خوبی اگر داری امضام میخونی برام دعا کن زود زود باردار بشم 3 سال چشم انتظارم

من تمام راهامو رفتم دکترای برق وضع مالی کافی قد ۱۷۹

ماشالله پسر

از امام علی (ع) کمک بگیر.

ایشون واقعا یک مرد تمام عیار هستند

ازشون بخواهید که کمکتون کنند که بتونید اخلاقتو بهتر کنید ،مثلا بگید هر روز براتون سه تا صلوات میفرستم شماهم کمک کنید

برای پیدا کردن همسر هم از حضرت فاطمه زهرا(ص) کمک بگیرید

مثلا نذر کنید، یا براشون صلوات بفرستید، ایشون مادر معنوی ما هستند دلسوز تر از ایشون نمیتونید پیدا کنید، قطعا کمکتون میکنه

باور کن عاشق ترین زوج جز این دو عزیز،  نمیتونی تو دنیا پیدا کنی حتی تو فیلم های کره ایی یافت نمیشه، انقدر که از همه لحاظ کامل هستند و رمانتیک ترین عشق هم مگر جز علی و فاطمه ز کجا توان یافت، برای همین از این دو بزرگوار کمک بخواهید 

بعید میدونم دستتون رو رد کنه مگر اینکه به صلاحتون نباشه

ماشالله پسراز امام علی (ع) کمک بگیر.ایشون واقعا یک مرد تمام عیار هستندازشون بخواهید که کمکتون کنند ک ...

خدا هم نمیتونه درستش کنه شما میگی امام علی

نی نی سایت: چصی چصی چصی