2777
2789
عنوان

نمی‌دونم چکار باید بکنم😔

82 بازدید | 9 پست

شوهرم دوستم نداره اینو با حرفاش و رفتاراش ثابت کرده

الکی گاهی واسه دهن بندی و خیلی بی احساس میگه دوستم داره

حمایتم نمیکنه

به احساساتم هییییچ توجهی نداره

احساس امنیت نمیده بهم

چشم چرونه

مالی هم سا‌پورت نمیکنه ینی میده هاااا اما یا وقتی به دردم نخوره یا با هزار بدبختی و دعوا

برای جدایی هم نه مهارتی دارم

نه شاغلم‌

نه خانوادم حمایتم میکنن

اما بازم دنبال اینم حالم خوب باشه

نمی‌دونم چطوری بدون داشتن هیچ امکاناتی

من یه چی بگم نمیدونم ولی برای خیلی ها جواب داده برو باشگاه به خودت برس دائما موهاتو رنگ کن شاد باش لباس قشنگ بچوش ارایش کن برقص اصلا یه جوری که انگار نه انگار اون تو زندگیت هست خودش میوفته دنبالت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انقدر بدبخت نیستی که کمبود محبت داشته باشی ...الان با فکر کردن زیاد به بدی هاش فقط باعث میشه افسرده ...

به قران ،به جون بچم اندازه موهای سرم باهاش حرف زدم

عملی نشون دادم‌

مشاور بردمش

به جون همون بچم اگه ذره ای تاثیر گذاشته

اصلا انگار من وجود ندارم تو این زندگی

از همین الان ب خودت بیا پاشو برو خیاطی یا ارایشکزی یاد بگیر اگه میدونی زندگیت اینه تلاش کن ک بتونی ی ...

شاید باورش سخت باشه اگه بگم پولشو نمیده

یه بار با هزار بدبختی رفتم برای ارایشگری

دیگه نذاشت ادامه بدم 

به قران ،به جون بچم اندازه موهای سرم باهاش حرف زدمعملی نشون دادم‌مشاور بردمشبه جون همون بچم اگه ذره ...

زیاد تو مخش فرو کردی وجود نداری تو زندگی ....اصلا نیاز نبود مشاور ببریش خودت و وجودت مشاوره زندگیه ...کسی از تو بهتر شوهرت و نمینشناسه ...غذا و رنگ مورد علاقش چیه نقظه قوت و نقطه ضعفش چیه ....وقتی بخوای بزور تو گوش مرد فرو کنی منم هستم دیگه باور نمیکنه تو وجود داری هر چقدر بیشتر داد بزنی باعث میشه صدات مورد اذیت بشه و اصلا گوش نده ...

زیاد تو مخش فرو کردی وجود نداری تو زندگی ....اصلا نیاز نبود مشاور ببریش خودت و وجودت مشاوره زندگیه . ...

من وقتی دیدم با حرف زدن خوب نمیشه

با رفتارم درست نمیشه گفتم یه شخص سوم ممکنه کمک کنه

اینی که میگم انگار من وجود ندارم احساس خودمه بهش که نمیگم اینو

من وقتی دیدم با حرف زدن خوب نمیشهبا رفتارم درست نمیشه گفتم یه شخص سوم ممکنه کمک کنهاینی که میگم انگا ...

مردا خیلی تیزن ...از روی رفتارو حرکاتت میفهمه بعضی ها سو استفاده میکنن بعضی ها درک میمنن