2777
2789

خیلی دوست درم بدونم دوماه اول چقدر کم میکنم چپن قراره برم ی جایی میخوان ببینم چقدر لاغر میشم

خودت فکر کن عمل کردی کم بخور کالری بشمار بخور بعد دوهفته بدنت عادت می‌کنه ورزش کن آخه چه کاری هست تیغ جراحی با هزار عوارض 

الان دو ماهه من پنج کیلو کم کردم دیر میشه ولی میشه البته اصلا ورزش نشده بکنم فقط کالری شماری

خودت فکر کن عمل کردی کم بخور کالری بشمار بخور بعد دوهفته بدنت عادت می‌کنه ورزش کن آخه چه کاری هست تی ...

من با اینقدر وزن که مشکلم حل نمیشه من ی بار تو سه هفته شیش کیلو کم کردم رژیممو ول کردم سه برابرش وزنم بیشتر شد از بچگیمم همش باشگاه. وانواع ورزشا رو رفتم خبو نشدم ارادشو ندارم بعد یکی دوناه ول میکنم بای پس اینجوریه که توی دوماه در کمترین حالت ممکن ۲٠ کیلو کم میکنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من با اینقدر وزن که مشکلم حل نمیشه من ی بار تو سه هفته شیش کیلو کم کردم رژیممو ول کردم سه برابرش وزن ...

مگه قد ووزنت وسنت چقدره 

اگه ول کنی این عمل هم بکنی باز همونه مگه نعیمه رو ندیدی میگه همه کار کردم 

خوب این قد سنگین جلو نرو تو سه هفته ششم کیلو زیاده کم کم انجام بده رژیم بگیرکه زده نشی

من با اینقدر وزن که مشکلم حل نمیشه من ی بار تو سه هفته شیش کیلو کم کردم رژیممو ول کردم سه برابرش وزن ...

یکی از اقوام بود خیلی کم شده بود انگار تموم هیکلش رو تکوند بودن ولی صورتشو‌مثل پیرزنان شده بود تمام صورتش افتاده بود .الآنم بعد سه سال دوباره داره چاق میشه..ولی دختر من دو سال رژیم و ورزش و دکتر تغذیه صورتش اصلا نیفتاده.هیکلش واقعا قشنگ شده