2777
2789
عنوان

اگه کسی طبقه ی بالا مادرشوهر زندگی می‌کنه بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 611 بازدید | 43 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من جدا زندگی میکنم 

به نظرم نری بهتره مگراینکه خودشون دعوت بکنن ، چون هر رفتنی یه اومدنی هم داره یعنی اگه بری باید بعدشم تو دعوت کنی و این چیزا بعدا مشکل ساز میشه

بزار تو اون ساختمون همه یاد بگیرن عین همسایه باهم رفت و امد کنن 

درخواست دوستی ندید / بی ادبی و گستاخی رو با زبان تند جواب میدم / اگه مخالف نظر من بودی ریپ نزن نه نظرم تغییر میکنه نه حوصله صحبت هاتو دارم ، با تشکر ‼️

بستگی به اخلاق مادرشوهرت  داره 

مادر شوهر من خیلی فهمیده اس  تا یکی زنگ بزنه میام شام بقیه رو هم دعوت میکنه همه برن یهو بشه دیگه تا یک ماه کسی نره 

مهمونی ما ماهی یکبار همه باهم 

ولی من مثلا دو سه بار میگم مادرشوهر میاد شام 

اونم خداییش برای من نون می‌خره وسیله بخوام میره میخره

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

ما هستیم اکثر مواقع بدون اطلاع بیان نمیریم یا مادر شوهر بگه برامون بعد شام میریم زودتر از اونا بلند میشیم.خودمون هم باهماهنگی قبلی که کسی غیر خودمون باشه میریم بعد شام میایم خونه مون

فقط 20 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بنی آدم اعضای یک دیگرند چو عضو به درد آورد دگر عضوها را نماند قرار  

حقیقتا خودم فاصله دارم از خونه ی مادر شوهرم.

معمولا ماهی یک بار یا گاهی دوبار میریم . چون راه دور هست معمولا یک شب می‌خوابیم.

جدیدا برادرشوهرم و زنش طبقه ی بالا مادر شوهرم زندگی میکنن

من اصلا اهل شلوغی و جمعیت زیاد نیستم. همیشه خلوت بوده خونمون.

اما هروقت میریم خونه ی مادر شوهرم اونا هم واسه غذا خوردن موقع غذا میان پایین. بعد من بچه هام خیلی شیطونن همش باید بدوم دنبالشون که خرابکاری نکنن. با لباس و شال عرق میکنم . انتظار دارن ظرفهای غذا رو من بشورم.