dokhtare_tabestan99 مدیر عضویت: 1401/10/17 تعداد پست: 1295 عنوان بچه های کانون زبان ایران اعلام حضور کنید بیاین | مشاهده متن کامل بحث + 124 بازدید | 24 پست سلام اگر آنلاین حضوری بردارم میتونم تمام کلاس هارو به صورت حضوری برم؟ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 1404/07/09 | 08:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_سوم عضویت: 1402/07/19 تعداد پست: 2348 آره الان متوجه شدم آنلاین چطور هست کلاس هاش؟من دوترم حضوری رفتم نمیدونم چطوره من که بچه هام همیشه آنلاینن یه هدفن خوب بگیر و یه اینترنت پر سرعت ........... خوبه در کل به جز موارد قطعی اینترنت که اونم جلسه آفلاین تو پنل میزران
dokhtare_tabestan99 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/17 تعداد پست: 1295 نه دوربین باید وصل کنیم ؟ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
مامان_سوم عضویت: 1402/07/19 تعداد پست: 2348 دوربین باید وصل کنیم ؟ بعضی تیچرا گیر میدن دوربین .. بعضیا مشکلی ندارن
dokhtare_tabestan99 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/17 تعداد پست: 1295 من که بچه هام همیشه آنلاینن یه هدفن خوب بگیر و یه اینترنت پر سرعت ........... خوبه در کل به جز موارد ... حتما ممنونم از راهنماییتون اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
نیلوفرخانوووم۵ عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 16762 دوربین باید وصل کنیم ؟ نه ویس بوده تا الان در کل اون تیچر تخصصش اینه قشنگ واضحه کی خونده و بلده و کی نخونده قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑
dokhtare_tabestan99 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/17 تعداد پست: 1295 بعضی تیچرا گیر میدن دوربین .. بعضیا مشکلی ندارن ممنونم اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
dokhtare_tabestan99 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/17 تعداد پست: 1295 نه ویس بوده تا الان در کل اون تیچر تخصصش اینه قشنگ واضحه کی خونده و بلده و کی نخونده دقیقا ممنونم از راهنماییتون اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
مامان_سوم عضویت: 1402/07/19 تعداد پست: 2348 حتما ممنونم از راهنماییتون جواب دادم بعضی وقتا آره ...... ولی دخترم همیشه میگه دوربینم خرابه حوصله ندارهه لباس مناسب بپوشه همشم دراز میکشه بهونه میاره ولی پسرم دوست داره دوربین باز باشه
dokhtare_tabestan99 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/17 تعداد پست: 1295 جواب دادم بعضی وقتا آره ...... ولی دخترم همیشه میگه دوربینم خرابه حوصله ندارهه لباس مناسب بپوشه همشم ... حق داره منم دوست ندارم دوربین وصل کنم واقعا سخته اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
mamanpanah93 عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 1706 من که بچه هام همیشه آنلاینن یه هدفن خوب بگیر و یه اینترنت پر سرعت ........... خوبه در کل به جز موارد ... مثه شادِ خودمونه؟منم میخوام آنلاین واسه پسرم بردارم تا بتونه ب کلاس دیگه و مدرسه ش برسهشما راضی هستید؟