2777
2789
عنوان

خانم های باردار

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 43 پست
[QUOTE=396990257]وای خب من الان هفته ۱۲ هستم بهم گفته سی میلی هست طول سرویکسم به همسرم میگم برم سرک ...

خب پس خوبه خیلی زود هم بدنیا نیومد

بعدش چیکار کردن یعنی بچه رو میزارن تو دستگاه؟

ببین طول سرویکست خوب بوده ۳۴

بازم اینهمه اومده پایین

مال من هفته ۱۲-۱۳ سرویکسم سی هست

سرکلاژ ی عملی نیم ساعتس دوخته میشه موقع زایمان باز میکنن فکرکنم ۱۰روز مراعات بکنی .قبل ۱۸هفته انجا ...

پس زودتر اقدام کنم

کسی که طول سرویکسش کمه تو همه بارداریا اینطوریه کلا نه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس دقیقا هم وزن خودم بودیمن با ۶۳ باردار شدمبعد سرکلاژ تا چند وقت استراحت مطلقی؟

فک کنم تا آخرین که بخوای زایمان کنی مثلا از ۳۵ هفته به بعد میتونی کارای ساده رو انجام بدید گمونم تا ۳۵ نگه میدارن بعد بارش میکنن میگن دیگه برای زایمان برو پیاده روی و ورزش

برای سلامتی امام زمان عجل الله صلوات،،، 

خب پس خوبه خیلی زود هم بدنیا نیومدبعدش چیکار کردن یعنی بچه رو میزارن تو دستگاه؟ببین طول سرویکست خوب ...

نه دیگه بچه من که دیگه کامل بود دستگاه نرفت 

ان تی رفتی برات سرکلاژ میکننن 

میزارن دستگاه من بچه قبلیمم ۲۰روز رفت دستگاه الام ماشاالله ۱۰سالشه.اما این بچم تو‌دستگاهم نتونست نف ...

واای 

عزیزم متاسفم

یعنی به خاطر سه هفته ؟؟؟

ناراحت شدم برات 💔💔💔

ای نی که رفتمبهم گفت دو هفته بعد ان تی بیا سونو کنم ببینم چندهاگه کم شده بود سرکلاژ

سونو داخلی کرد یا رو شکمی 

چون داخلی برا سرویکس دقیق تره