2777
2789
بله صبوری می خواد ان شاالله البته براهیچ کس ورم نکنه ولی خب فک میکردم بعد عمل دیگه نتیجه مشخصه که دی ...

من کمی هم بعده عمل چاقتر شدم واسه همون ورم دماغم نخوابیده بعده دو سال و نیم.

باید لاغر کنم بلکه فرجی بشه🤣

یاشاسین آذربایجان💓✌

ببین تفکرفانتزی از دماغت نداشته باش.من عمل کردم دو ساله ولی اونجور که میخواستم نشده ولی خب ۵۰درصد به ...

بینیم استخونی هست از نیم رخ بده یه خرده اعتماد به نفسم کم کرده البته اینم تاثیر داره که اطرافم همه عمل کردن به نظرم سنم بره بالاتر نوکش افتاده تر میشه خیلی زشت میشه برای همین میگم تا جوونم عمل کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من کمی هم بعده عمل چاقتر شدم واسه همون ورم دماغم نخوابیده بعده دو سال و نیم.باید لاغر کنم بلکه فرجی ...

مال شما هم از کنار یعنی نیم رخ کشیدست؟ نوکش هم ورم داره؟ ان شاالله سلامت باشی

اسی منم هشت نه گرم طلا دارم که هیچ کس جز خودم نمیدونه دارمش رفتم نوبت عمل بزنم دکتر گفت بیست درصد تعقیر میکنی 

منم گفتم نگه دارم واسه اینده بچه هام بهتره به خدا این مقدار کم طلارو با جون کندن خودم جمعش کردم زورم میاد بدمش عمل دماغ 

اگر مجرد بودی میگفتم حتما بفروش عمل کن. ولی متاهلی و فعلا اولویت های دیگه ای داری اوضاع اقتصادی هم ک ...

آره سعی میکنم خودم تا یک سال آینده یکم پس انداز کنم اینا رو نفروشم.ولی میدونی ازبس چهره ها عملی شده آدم هی خودشو مقایسه میکنه البته اعتماد بنفسم کم نیست که برام فکر جدی باشه ولی میگم تا تو برنامه ام نباشه به طور جدی انجامش نمیدنم

اسی منم هشت نه گرم طلا دارم که هیچ کس جز خودم نمیدونه دارمش رفتم نوبت عمل بزنم دکتر گفت بیست درصد تع ...

خواهر منم بینیش گوشتی بود با پوست ضخیم هر جا میرفت عمل نمیکردن میگفتن تغییر نمیکنی ولی عمل کرد خیلی خوب شد ولی سخته آدم از پس اندازش بگذره

خواهر منم بینیش گوشتی بود با پوست ضخیم هر جا میرفت عمل نمیکردن میگفتن تغییر نمیکنی ولی عمل کرد خیلی ...

دقیقا منم گوشتی و استخوانی بادهم بود و پوست ضخیم.البته پوست صورتم نازکه نمیدونم چرا پوست دماغم کلفته🤣منم زیاد تغییر نکردم ولی بد هم نشده

یاشاسین آذربایجان💓✌