2777
2789
عنوان

دوستان تشریف میارین

199 بازدید | 32 پست

من موقع رابطه بشدت سوزش دارم قبلا خارش و زیرشکمم درد میکرد ۲بار رفتم دکتر گفتن عفونته اولین بار ۲.۳روز قرص خوردم کامل خوب شدم بعد مادرم گفتن یوقت زیاد بخورم ضرر میکنه نخوردم ددباره برگشت باز رفتم دکتر قرص داد شکم دردم خوب شد هردوبار فقط یکبار موقعی که قرص میخوردم سوزش نداشتم بعدش دوباره شروع میشد الان شکم دردم خوب شده ولی هم گاهی خارش دارم هم موقع رابطه بشدت سوزش دارم چیکارکنم کلافه شدم

چه قرصی بهت میداد؟ منم عفونت دارم گفت چیزی نیست اصلا قرص ندادپلی کیستم دارم اونم همینطور

هردوشون یدونه پماد داده بودن تریماسینولون اِاِن

بعد یه قرص داده بودتو یه ورقش ۴تا قرص بود هرسه روز یبار باید میخوردم اسمشو نمیدونم چی بود

یکی هم بود که هرکی عفونت داره همونو میدن فقط یادم ربته چی بود اسمش تو گوگل بزنی میاره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هردوشون یدونه پماد داده بودن تریماسینولون اِاِنبعد یه قرص داده بودتو یه ورقش ۴تا قرص بود هرسه روز یب ...

منم آزمایش و سونو و پاپ اسمیر انجام دادم التهاب و عفونت نشون داد، سونو هم پلی کیست و فولیکول ریز

خیلی استرس کشیدم تا دکتر ببینه، ولی تا دید گفت هیچ مشکلی نیست و اون عفونتم طبیعیه

اصلا هیچ قرصی واسه کیستمم نداد بهم

میدونمم دکتر خوبیه فقط تعجب کردم انقدر آزمایش دادم و هزینه کردم تهش گفت هیچی نیست

متاهل و متعهدم 💍  سوالی راجب آشپزی دارید بپرسید👩🏻‍🍳

منم آزمایش و سونو و پاپ اسمیر انجام دادم التهاب و عفونت نشون داد، سونو هم پلی کیست و فولیکول ریزخیلی ...

واسه عفونت حداقل باید میداد

خارش اینا داری؟

متاهلی؟

واسه عفونت حداقل باید میدادخارش اینا داری؟متاهلی؟

واسه عفونت یک ماه پیش دو سه تا پماد داد که اونم کامل استفادش نکردم

خارش نه زیاد که اذیتم کنه بیشتر سوزش اونم باز همیشه نه

آره متاهلم

واسه عفونت یک ماه پیش دو سه تا پماد داد که اونم کامل استفادش نکردمخارش نه زیاد که اذیتم کنه بیشتر سو ...

من اون اولا سوزشم درخدی بود شبا نمبتونستم بخوابم وای خیلی بدبود مادرم گف نمک بزن روش بزار یکم بمونه انقد خارش داشتم زخم شده بود فک کن رو زخم نمک بماشی میسوووختم ولی تحمل میکردم اونم نهایت یک روز خوب میشدم این همه قرص دادن خوردم ولی باز خوب نشدم این دفعه دوم خیلی خارش ندارم بعضی اوقات یکم فقط خیلی اذیت نمیکنه ولی سوزشم شدیده

ببخشیدا مبپرسم موقع رابطه جیکارمیکنی سوزش کمتر شه من واقعا اذیت میشم جوری که از رابطه فراریم

دوره درمانت رو کامل کن دارو رو سرخود قطع نکن مخصوصا انتی بیوتیک با دکتری که رفتی پیشش هم مشورت کن

این باردوم همرو کامل خوردم تموم شد موقعی که قرص میخوردم سوزش نداشتم ولی بعد قط کردنش دوباره شروع شد

نمیدونم دیگه چیکارکنم

گفتن نمک خوب میکنه نمک میزنم تو آب نمیک میشینم ولی فقط یک روز خوب میشه

من اون اولا سوزشم درخدی بود شبا نمبتونستم بخوابم وای خیلی بدبود مادرم گف نمک بزن روش بزار یکم بمونه ...

لباس زیر نخی بپوش تا جاییم که میتونی تو خونه اصلا نپوش، فقط شلوار نخی، خودتو آروم با دستمال خشک کن نذار خیس بمونه قارچی بشه، دستمال کاغذی هم تو دستشویی نذار اصلا تو اتاق بذار داری میری سرویس بردار، لباس زیرتو با صابون مخصوص لباس زیر بشور من یه مدت با مایع لباسشویی شستم احساس میکنم بخاطر اینم هست که سوزش داره چون مایع خیلی عطریه اصلا برای لباس زیر مناسب نیست

من کلا زیاد سوزش ندارم، فقط پریودم نامنظم و چندروز اول قهوه ای بود بخاطر همون سونو دادم که نشون داد التهابه، دکتر دید گفت چیزی نیست

من اون اولا سوزشم درخدی بود شبا نمبتونستم بخوابم وای خیلی بدبود مادرم گف نمک بزن روش بزار یکم بمونه ...

ببخشیدا تاپیک درمانیه مجبورم بگم

دست همسرت آلوده نباشه حتما بشوره وقتی بهت دست میزنه و آب دهن هم نزنه بیشتر باعث سوزش میشه

لباس زیر نخی بپوش تا جاییم که میتونی تو خونه اصلا نپوش، فقط شلوار نخی، خودتو آروم با دستمال خشک کن ن ...

اتفاقا قبلا نمیپوشبدم اصلا ولی حس میکردم بدتر میشه حس میکردم بوی بدی میده تازگیا دارم میپوشم حس مبکنم بوش بهترشده دیگه بو نداره چون من رو بو خیلی حساسم واسه همین زیاد اهمیت میدم

کلا باصابون میشورم باچیزای عطر دارو اینا نمیشورم حتا ریختم تو آبجوش یکم موند رو گاز ولی خب دوباره بازم برگشت گفتم دوباره قرص بخرم بخورم ولی از یه طرفم میگم این همه خوردم اثر نکرد الکی واسه چی بخورم

ببخشیدا تاپیک درمانیه مجبورم بگمدست همسرت آلوده نباشه حتما بشوره وقتی بهت دست میزنه و آب دهن هم نزنه ...

نه اصلا اینکارارو نمیکنه اتفاقا هربار قبلش حموم میره آب دهن هم خودم چندشم میشه از روان کننده استفاده میکنیم

اتفاقا قبلا نمیپوشبدم اصلا ولی حس میکردم بدتر میشه حس میکردم بوی بدی میده تازگیا دارم میپوشم حس مبکن ...

فکر نمیکنم قرص زیادیشم خوب باشه، چون دکتر منم اصلا نداد

یچیزایی باید همینطوری سنتی رعایت بشه

فکر نمیکنم قرص زیادیشم خوب باشه، چون دکتر منم اصلا ندادیچیزایی باید همینطوری سنتی رعایت بشه

اخه چقدددد دارم دیوونه میشم

الان چند وقته تو حموم رو صندلی هم نمیشینم مگه اینکه بخوام شیوی چیزی کنم یا لباس زیر بشورم