2777
2789
عنوان

چرا بیدارید

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 57 پست

خدا مثل همیشه از خواب بیدارم کرد معجزه کرد برام

پسرم تبش بالا بود الانم خوابیده 

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

خواب بودم والا یهو وسط خواب پریدم یادم اومد مقنعه دخترم لک شده پاشدم شستم پهن کردم که تا صبح خشک شده اومدم دراز کشیدم دیدم یه عالمه پیام دارم که مدارس فردا غیرحضوری شده به علت آلودگی...کلا گند زده شد به خوابم😐🙄

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درحال غصه خوردن هستم😔

چرا عزیزم

❌درخواست دوستی نمی پذیرم❌ •𓃠•به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

ذهنم درگیره هعییی

منم

❌درخواست دوستی نمی پذیرم❌ •𓃠•به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

میخوام درس یا زبان بخونم ولی نمیتونم احتمالا یه دوسه ساعت بخوابم دوباره بیدار شم شروع کنم

موفق باشی

میوه میخوردم حواسم نبود توش کرمه

سرشو خوردم بعدش فهمیدم ک سر بی تنشو دیدم😭😭😭😭😭😭😭

همش تو شکمم حس میکنم پر از کرمه

حس میکنم از همه جام داره کرم میزنه بیرون

وای تروخدا ی چیزی بگید

فقط من اصلیم! بقیه ملوسکا پس از من ساخته شدن😌💅

دارک بوددلم خوش نیس

انشالله خوش شه

خدا مثل همیشه از خواب بیدارم کرد معجزه کرد برامپسرم تبش بالا بود الانم خوابیده

خداروشکر

میوه میخوردم حواسم نبود توش کرمهسرشو خوردم بعدش فهمیدم ک سر بی تنشو دیدم😭😭😭😭😭😭😭همش تو شکمم حس ...

چیزی نمیشه بابا هر روز هزارتا ازین کرمها رو خوردیم و خبر نداربم

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم