تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو یه لبخند گشاد بزن اینجوری آفرین الاان خوشگل شدی دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
حداقل میتونه همون بدن رو همونجوری نگه داره؟اگ از اول ک تصمیم داره بدنش رو بسازه تو خونه شروع کنه چط ...
آخه سوالت خیلی کلیه بستگی داره چطوری تمرین کنه همچی بستگی به خودش داره وگرنه من تو خونه هم دمبل سنگین میزدم
تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو یه لبخند گشاد بزن اینجوری آفرین الاان خوشگل شدی دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...
اگه عزمشو جزم کنه و واقعا تمرین کنه اره ولی یسری جاها فقط با دستگاه جوابه ک باید به فکر جایگزین مناس ...
خب عزیزم میتونه پیشرفت نکنه ولی بدنش رو همونجوری نگه داره؟
یا اینکه کسی ک قصد داره بدنش ک شل شده رو سفت کنه اگ از همون اول تو خونه تمرین کنه با همون وسایلی ک گفتم ب جایی میرسه ؟چقدر طول میکشه ؟اگ پروتئنش رو کامل بخوره
یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
خب الان منی ک تازه کارم و میخوام بدنم سفت بشه چون شل شده بعد کاهش وزن تصمیم دارم توی خونه ورزش کنم ب ...
به اندازه باشگاه و مربی خوب نمیشه ولی بازم تاثیر خودشو داره
خب عزیزم میتونه پیشرفت نکنه ولی بدنش رو همونجوری نگه داره؟یا اینکه کسی ک قصد داره بدنش ک شل شده رو س ...
بستگی داره اره با دمبل میتونی جلو بازو و پشت بازو و تا حدودی زیر بغل و باسن و پشت پا رو همونجوری نگه داری ولی ممکنه جلو پا تحلیل بره بخاطر نبود دستگاه جلو پا و پرس پا
ینی الان ک شرایط دارم باشگاه برم بعد ب دلایلی ک نتونستم برم ادامه بدم تو خونه خراب نمیشه همه چی چون ...
ببین خب همه چی بستگی داره به خودت امکانات باشگاه خیلی بیشتره مثلا خیلی از تمرینات پایین تنه بالاتنه رو تو نمیتونی تو خونه انجام بدی فقط یه سریاشو میشه انجام داد
قطعا ک اگه به کل ورزش رو ول کنی عضلاتت تحلیل میرن ولی ببین ۷٠ درصدش تغذیته ک باید رعایت کنی نه باشگاه تو هرروزم ک وزنه سنگین بزنی ولی پروتئین کافی به بدنت نرسه نمیتونی نتیجه بگیری