2777
2789
عنوان

دوست دارین فردا ناهار چی بخورید

| مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 20 پست
دقیقا من اینقد خستم دلم میخاد یروز غذا درس نکنم هزینش خیلیه

اره بخدا منم اینجوریم با اینکه همه چی تو یخچال هست

ولی اصلا دلم نمیخواد فردا رو خودم غذا بپزم

دلم میخواد یه نفرو استخدام کنم برا فردا چند مدل غذا برام بپزه منم فقط استراحت کنم از ظرف شستن و غذا درست کردن و کلا از خونه داری خستم...

دلم میخواد یه روزو مرخصی بگیرم فقط یکی بیاد کارامو بکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پلو مرغ چ طوریاس؟

من ک هم باردارم هم دخترم صبح میره مدرسه میخاد بلند شم اا دوباره بخوابم نزدیک ظهره.این همه همش پختم خسته شدم گفتم فردا کنسرو بگیر من شرایط پخت چ پز ندارم

فقط 11 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

من ک هم باردارم هم دخترم صبح میره مدرسه میخاد بلند شم اا دوباره بخوابم نزدیک ظهره.این همه همش پختم خ ...

منم پسرم کلاس اولیه تایم صبحم هست چند ساعت دیگه باید بلندشم از خواب...

اصلا دلم میخواد سه روز بخوابم فقط تا کامل شارژ بشم

منم پسرم کلاس اولیه تایم صبحم هست چند ساعت دیگه باید بلندشم از خواب...اصلا دلم میخواد سه روز بخوابم ...

اره این هفته واقعا خواب صبحم اذیت بودم چون بعدش میخابم تا بلند شم نزدیک ظهر میشه

فقط 11 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...