2777
2789
عنوان

عشق گمشده

64 بازدید | 8 پست

عشق گمشده 

عشقی که تمام طرحواره ها ،کمبودها ،مشکلات ،ترس اضطراب

سایه ها،حرف ها پچ پچ ها،مقایسه ها هر چیز بدی رو برام کلا برد

اون عشقی که همیشه آدم دنبالشه اونی که همیشه تو قلبت حس میکنی یه خلا هست و با هیچ کس پر نشد 

هر کاری کردم همیشه یه خلا بود یه طرحواره یه کمبود 

من یه عشق رو یافتم همه رو برام پُر کرد

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا گم شد

گمشده بود پیدا شد خداروشکر 

الان میگم بهتون چطور 

فقط سوالم اینه شماها همیشه حس نمیکنید به چیز کم تو زندگی حتی تو خوشی ها بعدش یه طرحواره میاد سراع آدم حتی موقع مادر شدن ک اوج خوشی باز ی طرحواره میاد بالا آدم بهم میریزه

من مینویسم حتی یه نفرم مثل خودم به دردش بخوره خداروشکر

من از وقتی عاشق شدم که رفتم کلاس مهدویت عاشق امام زمانم شدم اصلا شناختی بهش ندارم یکسال و چندماه میشه کهآشنا شدم باهاش 

قبلا فقط عاشق امام حسین بودم اما با شناخت امام زمان عاشق ۱۴ معصوم هستم 

همچنین نور خدا میارن تو قلب انسان کلا شوهر بد مادر بداخلتق مادزشوهرم غرغرو نمیدونم همچی بد کودکی عروسی همچی رو فراموش میکنی و دوباره متولد میشی 

به شرطی که تمرین کنیم همیشه دستمون تو دست مهدی جان باشه 

همجا احساسش میکنی

از خدا عشق مهدوی ازتون میخوام

یادتون باشه قلب فقط حرم خداست شیطون نمیتونه بهش نفوذ کنه مگر اینکه یه آوم خودش قلبش بسپاره شیطون اونوقت خدا از قلب بیرون میره 

خدا درست توی قلب هامون از قلب هاتون مراقبت کنید و صفات خدا رو تمرین کنید از جمله بخشش گذشت صبر مهربانی بی توقع

خوشا به سعادتت.برای اینکه دلم آروم باشه و خدا و امام زمان جان از من حقیر راضی باشند برام دعا کن

میشه برای سلامتی آقامون امام زمان ع یه صلوات بفرستی🌷🌷🌷🙏🏻🙏🏻🙏🏻 اگه امضامو دیدی ۳ تا صلوات هم برای خوشبختی من و همسرم و سلامتی بچه هام و سلامتی پدر و مادرم مهمونم کن🙏🏻🌷🌷🌷ممنونتم الهی که هرکی برای امضام صلوات فرستاد خداوند خوشبختش کنه و گره از همه ی مشکلاتش باز بشه آمین🤲🤲🌷
خوشا به سعادتت.برای اینکه دلم آروم باشه و خدا و امام زمان جان از من حقیر راضی باشند برام دعا کن

عزیزم استاد شجاعی دنبال کن و پادکست هاش گوش کن زندگیت قشنگ میشه