2777
2789
🤕فک کنم من ۳۹برسم می‌ترکم دوتا بچه دارم دوتا زایمان وای اینقدر ضعیف شدم الآنم از بچه داری اوایل ازد ...

نه بابا چرا سكته فكر نكنم

با زايمان كلي كلسيم و ويتامين انگار از دست ميره بايد ب خودت برسي

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

وااای نگم از حالم خیلی وقت بود اینطور مریض نشده بودم 

دوروز پیش سرم زدم امروز دیدم بدن درد گلودرد تب و لرز حس بویایی چشایی صفر ابریزش اصلا همه چی 

دوباره رفتم دکتر فکر کن تو این سه روز دوبار دکتر رفتم 

الان یذذذره بهترم ولی امان از این ویروس دمار از روزگارم دراورد جدی

مُحاق : حالت ماه در سه شب اخر ماه/ملایم باش پیامبری باش ک رسالتش نشر عشق است غم و سختی اگرچه واقعیت دارد حقیقت ذات تو نیست.مگذار ملایمت قلبت،زخم‌خورده و زمخت شود🕊️🤍✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🤕فک کنم من ۳۹برسم می‌ترکم دوتا بچه دارم دوتا زایمان وای اینقدر ضعیف شدم الآنم از بچه داری اوایل ازد ...

واقعاااااا؟؟؟ پلک پایینتون می‌پره یا بالا ؟؟؟ کدوم چشمتون ؟؟؟ منم یه مدته وقتی عصبی میشم پلک پایین چشم راستم می‌پره 

شما علائمت چیه؟

ابریزش از همه نقاط صورت 😁

من تموم شدم بچه هام گرفتن 

پسرامم ابریزش داشتن فقط 

و البته پسر کوچیکم تب در حد ۳۸ درجه داشت که بدون استامینوفن خداروشکر حل شد 

گروه زوج درمانی لبخند برای خانومای مذهبی که اهل ساختن زندگی هستن برو حتما نتیجه میگیری 🫶😍 https://eitaa.com/joinchat/338952601C0a5ec5f6c3

وای من کلا همش مریضم . همین علائمو چند وقت پیشم داشتم. شما علائمتون چیه؟

امگا ۳ رو حتما بگنجون توی برنامه داروییت عالیه برای جلوگیری از سرماخوردگی 

گروه زوج درمانی لبخند برای خانومای مذهبی که اهل ساختن زندگی هستن برو حتما نتیجه میگیری 🫶😍 https://eitaa.com/joinchat/338952601C0a5ec5f6c3