2777
2789
عنوان

رابطه سمی رو چجوری کات میکنید

70 بازدید | 18 پست

با اینکه دوسش دارید ولی مناسبتون نیست و خیلی خیلییی وقته باهاشید چجوری کات میکنید بیخبر میزنید دیلت میکنید همچیو یا توضیح میدید براش دلیلتونو بعد میرید؟

رفتارش خیلی باهام سرد شده تا خودم پی ندم پی نمیده از ساعت ۱۰ صب خبری ازش نشده:)

هزار بارم کات کردیم هربارم توضیح دادم فقط گف اوکی هرطور راحتی ولی عادتشه بعد اینکه کات میکنم باهاش ۲۰ روز میگذره میاد..

قلبم آتیش میگیره ازین رفتارش

تحمل اینم ندارم ببینم مال یکی دیگه شده هعیی چقده احمقم

https://s6.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۵۱۰۲۰-۲۰۲۰۱۴_chrome_14qs.jpg

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۱ سال پیش منی 

میتونم بگم راه فرار نداری 

من ۷ ماهه کات کردم اون تو یه رابطه جدیده

همین چند دقیقه پیش عروس هلندیم و بغل کردم گریه کردم

چون حتی به مامان بابامم دیگه اعتماد ندارم واسه درد و دل و اشک ریختن 

همچین بلایی سرم اومده

لطفاً وقتی درخواست دوستی میدید کارتون رو برام تو یه کامنت بگید تا قبول کنم   سوالی درباره کنکور داشتید بپرسید.                              لطفاً وقتی فحش میدم بهم گیر ندید اگه نگم سکته میکنم❤️ 

به خودت بیا 

عاشقت نیس و دوستت نداره 

زنگ تفریحشی 

دیده همیشه بهش توجه میکنی خودشو چس میکنه برات

لطفا یکبار برای همیشه کات کن و خودتو مشغول یه کاری کن ک وقت نداشته باشی ب اون فکر کنی 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

بدون اینکه چیزی بهش بگی دیلیت بزن و تمام

اسی نظر منم همینه

از دیدش ناپدید شو 

هیچ کاری نکن و دیگه‌ پیام نده و جلب توجه نکن

من یکی از میلیون ها زن مبتلا به pcos(سندروم تخمدان پلی کیستیک یا تنبلی تخمدان)هستم،هر روز و هر ساعت و هر لحظه در حال مبارزه با علایم این سندرومم،روزها در موردش مطالعه کردم بارها و بارها به خاطرش گریه کردم،هر ماه از ناامیدی رو به روم فقط تاریکی دیدم...ولی من دارم ادامه میدم با یک همراه ناخواسته، یک یار اجباری یک رقیب سر سخت به نام pcos

باهاش حرف بزن شرایطت رو توضیح بده واسش بگو که از فلان کارت بیزارم و خیلی ناراحتم میکنه اگه بی تفاوت بود که هرچه زودتر تمومش کن بره چون آرامش خودت مهم تر از حال و احوالِ بقیس...خودتو هرچه زودتر از بلاتکلیفی نجات بده

به خودت بیا عاشقت نیس و دوستت نداره زنگ تفریحشی دیده همیشه بهش توجه میکنی خودشو چس میکنه براتلطفا یک ...

پس دیگه باید جمع کنم برم👩‍🦯

https://s6.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۵۱۰۲۰-۲۰۲۰۱۴_chrome_14qs.jpg

خب دفعات قبلی ک کات کردم توضیح دادم فقط گفت باش

خب حتی اینم نگو 

کلا نادیدش بگیر

همه ی راه ها رو ازش بگیر

من یکی از میلیون ها زن مبتلا به pcos(سندروم تخمدان پلی کیستیک یا تنبلی تخمدان)هستم،هر روز و هر ساعت و هر لحظه در حال مبارزه با علایم این سندرومم،روزها در موردش مطالعه کردم بارها و بارها به خاطرش گریه کردم،هر ماه از ناامیدی رو به روم فقط تاریکی دیدم...ولی من دارم ادامه میدم با یک همراه ناخواسته، یک یار اجباری یک رقیب سر سخت به نام pcos

ناامیدم نکننن:)

پس تا دیر نشده

فقط برو

و واست مهم نباشه کی میخواد باهاش باشه 

من خیلی سرش حسود بودم خیلی زیاد

الان شبا اورتینک میکنم داره با دختره حرف میزنه

همون چیزایی ک ب من میگفتو میگه

بوسش میکنه بغلش میکنه 

لطفاً وقتی درخواست دوستی میدید کارتون رو برام تو یه کامنت بگید تا قبول کنم   سوالی درباره کنکور داشتید بپرسید.                              لطفاً وقتی فحش میدم بهم گیر ندید اگه نگم سکته میکنم❤️