2777
2789
عنوان

کسایی ک بچه کلاس اول دومی دارن

574 بازدید | 29 پست

بچه ها من می‌خوام برای بچه هایی ک وضع مالی مناسبی ندارن لوازم تحریر بگیرم 

ولی نمیدونم بچه های کلاس اول و دومی دقیقا چ چیزهایی نیاز دارن کسی بچه این سنی داره ک دقیق بهم بگه 

و اینکه مدرسه قبول میکنه ازم ؟ بنظرتون دیر نشده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسر من دومه گفتن باید ساعت اموزشی،سکه انوزشی،چینه،چوب خط

مقوا و کاغذ رنگی

چسب ماتیکی

کلر بوک

ماژیک داشته باشن

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨

یه خانم هست تو این سایت. من بخش زیادی از لوازم‌ رو برای بچه اش خریدم و ارسال کردم. اما چند تا چیز دیگه نیاز داشت که شرایط مالی اجازه نداد براش بخرم.

اگه میشه به ایشون کمک کنید

با بعضی ها نباید بحث کرد ؛ باید به نفهمی شون احترام گذاشت.
نوش داروی بعد از مرگ سهراب. دیگه الان همه حتی ندارا هم وسیله هارو تهیه کردن. نگهدار برای سال بعد

بعید میدونم اونی ک واقعا نداره هنوز گرفته باشه ! ب هرحال منکه کسیو نمیشناسم اول تا اخرش باید وایمیستادم مدرسه باز بشه بعد

نوش داروی بعد از مرگ سهراب. دیگه الان همه حتی ندارا هم وسیله هارو تهیه کردن. نگهدار برای سال بعد

هستن بچه هایی که  نیاز دارن  و هنوز  جدید نخریدن و اضافه پارسال رو میبرن کلاس