2777
2789
عنوان

کسایی ک بچه کلاس اول دومی دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 574 بازدید | 29 پست

آفرین بهتون خیلی خوبه 

سعی کنین وسایل کمک آموزشی برا مدرسه بگیرین و یا بگید مناسب بچه ها  بخرن و بهشون بدن 

حروف الفبا و اعداد ریاضی مغناطیسی خیلی دیدم براشون جذابه و حروف رو وقتی با دست لمس کنن حس و درک بهتری ازش دارن  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم برو ی دبستان بپرس چی لازم دارن بچه ها آخه الان حتما همه وسایلاشونو گرفتن

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤

والا پسرم کلاس اولی.. 

یه لیست بالا بلند داده بودن..

ک اونا رو تهیه کردم

شما میخواین

مداد رنگی

کاغذ رنگی

برگه آچار

مداد مشکی و مداد قرمز

ماژیک 

و دفتر مشق

و دفتر نقاشی

جا مدادی و این جور چیزا بخر واسه بچه ها 

نوش داروی بعد از مرگ سهراب. دیگه الان همه حتی ندارا هم وسیله هارو تهیه کردن. نگهدار برای سال بعد

نه بابا چی میگی اونایی که ندارن ممکنه تهیه نکرده باشن 

پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

بعید میدونم اونی ک واقعا نداره هنوز گرفته باشه ! ب هرحال منکه کسیو نمیشناسم اول تا اخرش باید وایمیست ...

کسی که نداره به زور صروریات اولیه مثل دفتر مشق و کتاب یکی دو تا مداد پاک کن خریده،عزیزم خیرت قبول باشه، مداد رنگی دوازده رنگ اگر برات مقدوره بگیر پاک کن و تراش چون بچه کلاس اول دومی پاک کن زیاد استفاده میکنه مداد مشکی و قرمز ،دفتر مشق ، دفتر نقاشی، چوب خط ، برچسب طرحدار که قیمتیم نداره ولی بچه های کوچیک رو خیلی خوشحال میکنه میتونی یه دونه برای هر کدومشون بخری