2777
2789
عنوان

دارم از دلتنگی داداشم میمریم

181 بازدید | 8 پست

کاش من بجاش میمردم کاش بخوابم بیدار بشم همش خواب باشه من برادرم رو میخوام خداااااااااا الان حالش چطوره خدااا من دارم میمیرم 😭😭😭😭😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا داداش بیچاره من 😭😭😭

عزیز م همه مون رفتنی هستیم، یکی برادرت و پدر من امروز ،،، من و شما هم فردا ،،، ما که تا ابد زنده نیستیم، ما هم میریم، الان که فرصت زندگی داری زندگی کن و با عزیزانی که هستن  خوش باش،،، میدونم دلتنگ برادرتی، منم دلتنگ پدرمم، دیروز خیلی گریه کردم ولی فایده ای نداشت، اون دیگه برنمی‌گرده،، باید پذیرفت، عزیزانی هستن که شاید فردا نباشن، پس زندگی کن تا فرصت زندگی داری، هر وقت غم اومد سراغت و گریه کردی موقعیت رو عوض کن تا حال و هوات خوب شه، چاره ای نیست ،باید عادت کنیم ب نبودن عزیزی ک رفته،،،