2777
2789

من اصلا کالاندولا نمیزنم 

همیشه با دستمال نخی لای لب هارو پاک میکنم تمیز باشه 

هر دفعه میشورم با دستمال نخی خشک میکنم 

به اندازه هر چی پی پی کنه حتی جزئی میشورم عوض میکنم

الحمدلله رب العالمین ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همیشه تمیز بشورش، هیچ وقت موقع حمام توی وان یا لگن نذار بشینه، هیچوقت واژنش و با شوینده نشور، حتی شامپو بچه. فقط با آب خالی

و تازمانیگه پوشک میشه حداقل روزی ۴ تا ۵ بار پوشکش و عوض کن. 

همه مواردی که گفتم حرف دکترکودکانه

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

همیشه تمیز بشورش، هیچ وقت موقع حمام توی وان یا لگن نذار بشینه، هیچوقت واژنش و با شوینده نشور، حتی شا ...

ممنون گلم

الان لازمه پماد اطراف واژنش رو پاک کنم یا مهم نیست؟

اخه با آب نمیره منم میترسم دستکاریش کنم

من دوتا دختر بزرگ کردمکار خاصی نکردمفقط هر وقت پوشک عوض میکردم قشننننگ میشستمشونهیچ وقت دستمال مرطوب ...

میشه بگی چطوری میشستی که خوب شسته بشه؟ اخه نمیشه که دستکاری کرد

ممنون گلمالان لازمه پماد اطراف واژنش رو پاک کنم یا مهم نیست؟اخه با آب نمیره منم میترسم دستکاریش کنم

با یه دستمال نخی و مرطوب پاکش کن عزیزم. نذار بمونه

فرداهم ببرش حموم که کاملا شسته بشه و پاک شه

از دفعه ی بعدم وقتی کالاندولا میزنی کم بزن و خوب بمال که جذب پوست بشه، روی پوست نمونه

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

نمیشه که شامپو رو به اون نواحی داخل بزنم خود شامپو اگه بره داخل باعث عفونت میشه

شامپو رو بزن دستت قشنگ زیر اب بشورش دکتر به من گفت روزی یه بار با شامپو بچه بشور هم تمیز بمونه هم بو نگیره