2777
2789
عنوان

خواهش میکنم بیاین

71 بازدید | 12 پست

سلام دوستان همسرم منو کتک زده چند بار به ۱۱۰ زنگ زدم قطع کردم آخه یه بچه هم دارم 

ی بار هم میخاستم زنگ بزنم اولش که همش میگفت زنگ بزن کلانتری .

زنگ زدم خودم قطع کردم 

اما ی بار خودش قطع کرد 

چکار کنم خیلی کتکم زده ب چشمم و سرم و پام 

چکار کنم توروخدا 

همون ریحانه ۱۳۷۴ هستم تعلیق شدم با این کاربری اومدم 

خانوادت پشتت هستن؟ در جریان هستن؟

پزشکی قانونی تاحالا مرفتی؟

سر چی دعوا میکنید که به کتک کاری میرسه؟

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حضوری برین شکایت کنین و برین پزشک قانونی 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

پزشکی قانونی صورتجلسه مدرک داشته باش

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

زنگ بزن کلانتریاین بچه گناه داره..نباید همچنین صحنه هاییو ببینه

فقط یک بار اومد گفت بیا بریم داخل پذیرایی چای بخور .

گفتم میخام تکلیف مشخص کنم و به کلانتری زنگ بزنم گفت هر غلطی دلت میخاد بکن گفت ازت متنفرم .

نمیتونم بیام بگم که بیا بشین .گفتم ی بار گفتی زورت اومده 

دیگه طلاقم میده صددرصد .از همین میترسم

ی کم فاصله بگیر حساس نشو دم دست نباش به جفتتون زمان بده 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

ی کم فاصله بگیر حساس نشو دم دست نباش به جفتتون زمان بده

الان که اون آروم شده اما من کلا چشمم قرمز شده بدجور سرم درد می‌کنه پام درد می‌کنه 

اونکه الان آروم هست 

نمی‌دونم چکار کنم یا بچه هم دارم 

بنظرت خواهرانه بگو زنگ بزن 110؟

نمی‌دونم چکار کنم 

الان که اون آروم شده اما من کلا چشمم قرمز شده بدجور سرم درد می‌کنه پام درد می‌کنه اونکه الان آروم هس ...

آروم باش کمپرس کن پماد موضعی بزن 

آروم باش کمپرس کن پماد موضعی بزن

کلا بالای چشمم کبود شده 

کلا یک طرف صورتم تا تونستم منو زد 

پام داره از قرمزی به کبودی تبدیل میشه 

خیلی کتکم میزنع .

نمی‌دونم چکار کنم 

کلا بالای چشمم کبود شده کلا یک طرف صورتم تا تونستم منو زد پام داره از قرمزی به کبودی تبدیل میشه خیلی ...

مشکل داره مصرف مواد داره یا عصبیه

کلا بالای چشمم کبود شده کلا یک طرف صورتم تا تونستم منو زد پام داره از قرمزی به کبودی تبدیل میشه خیلی ...

مشکل داره مصرف مواد داره یا عصبیه