2777
2789
عنوان

چرا ادمای چاق همیشه منفورن

177 بازدید | 21 پست

چرا رفتاری که با یه ادم چاق میشه همیشه متفاوته؟ همیشه بین اون و یه عادم نرمال فرق میزارن؟ کلا چرا گناهکار شنلخته میشه؟ حس میکنم این ادما که منم جزوشونم خیلی بدبختن 

چون ما ادمای چاق اعتماد به نفس نداریم و خودمونو از بقیه پایین تر میبینیم بخاطر انداممون

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تاحالا همچین چیزی ندیدماحتمالا خودت داری تلقین میکنی آروم باش عزیزم هیچ تفاوتی بین آدما وجود ندار ...

نه من تلقین نمی کنم من چاقم و وقتی متوجه این موضوع شدم که شنیدم یکی میگفت فلانی با اون شکم گندش درحالی که رویروی من می خندید و حرف میزد حتی دوست صمیمی خودم

ولی من یک کلاسی میرم یه دختر تپل داریم توش اینقدر مهربون و خوش خندس هممون باهاش حال میکنیم 😐😂 اصلا ...

شاید شما با شخصیتش اشناشدی و قبولش می کنی ولی این ادما اکثر موارد پس زده میشن😕