2777
2789

گوشیم امروز یهو خاموش شد وروشن نشد هرکارکردم

امشب شوهرم برد یه جاتعمیرکنن حالا کلی عکس واطلاعات بانکی و....هست اینارو نگاه نمیکنن من که بعید میدونم نگاه نکنن

من بودم اون کوهی که به چشمای تو کوچیکه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای منم یهو خاموش شد اما تاچ و الباقی کار می‌کرد، کابل وصل کردم و قفل صفحه رو حفظی زدم (صفحه سیاه بود اما کار میکرد) با کابل همه رو انتقال دادم به لپ‌تاپ و بردم تعمیرگاه!!

بعد از ۴ روز درستش کرد، می‌گفت شانسیه!! ۲ تومن گرفت!!

A12 بود!!

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

برای منم یهو خاموش شد اما تاچ و الباقی کار می‌کرد، کابل وصل کردم و قفل صفحه رو حفظی زدم (صفحه سیاه ب ...

مال منم سامسونگ همین مدل شماست .این خاموش شد دیگه اصلا یه لحظه روشن نشدبتونم غلطی کنم. 

برای منم یهو خاموش شد اما تاچ و الباقی کار می‌کرد، کابل وصل کردم و قفل صفحه رو حفظی زدم (صفحه سیاه ب ...

قفل صفحه هم نداشتم🙊

مال منم سامسونگ همین مدل شماست .این خاموش شد دیگه اصلا یه لحظه روشن نشدبتونم غلطی کنم.

میگفت این شایع هست در این مدل و ممکنه هرگز درست نشه، واسه من رفیقم بود بنده خدا از چندتا موبایل دیگه قطعه باز کرد و سرهم کرد!! و اتفاقی جواب داد !!

با اینحال اگه هنوز تحویل ندادید شما هم فایل‌هاتون رو مثل من انتقال بدید داخل یه سیستم. 

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

قفل صفحه هم نداشتم🙊

خب این عالیه راحت‌تر میشه انتقال داد، حتما این کاررو انجام بدید

میگفت این شایع هست در این مدل و ممکنه هرگز درست نشه، واسه من رفیقم بود بنده خدا از چندتا موبایل دیگه ...

چجوری وقتی روشن نمیشه اصلا یه جاگفتن هارد سوخته یه حاگفت تغذیه ش ایراد داره .

چجوری وقتی روشن نمیشه اصلا یه جاگفتن هارد سوخته یه حاگفت تغذیه ش ایراد داره .

بهش میگن سوختن لایت !! فقط صفحه تاریک میشه!! واسه من حتی زنگ هم می‌خورد!!