2777
2789
عنوان

فهمیدم خالم دروغ گفته بازم همون دروغ رو تکرار کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 478 بازدید | 60 پست
شاید طرز فکرش قدیمی نخواسته کسی بفهمه با اون مرده اومده گفته فردا حرف در میاد

ن اتفاقا مامان جونم روشن فکره😂مامانم طرز فکرش قدیمیه

اخه مامان جونمم ب مامانم گفته ک فلانی سلام رسوند 

اون از مکالمه منو خالم ک اطلاع نداشت 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ن اتفاقا مامان جونم روشن فکره😂مامانم طرز فکرش قدیمیهاخه مامان جونمم ب مامانم گفته ک فلانی سلام رسون ...

پس خاله میخاد فکرت درگیر نشه یک وقت 

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
میخواسته بفهمونه که به پسره نظرنداشته باشی

😶😂تازه کلی از بدیهاش هم بهم گفت 

ک این پسره کتک خورده سر ی دختر میگم تو از کجا میدونی میگه پسره خودش بهم گفت ک کتک خوردم 

خالمم منو هم قسم و ایه داد ب کسی چیزی نگم

وقتی دروغ میگه معپولا همینقددد قسم میده ادمو

😅😂والا فقط فکرم درگیر میشه وگرنه میدونه من کاری نمیکنم

اره مثلا پسر برادر شوهر خالم عاشق من بود هی میومد ب خالم میگفت خالم هم از طرف خودش ردش میکرد منم از هیچ جا بی خبر بعد موقع که من ازدواج کردم چند سال بعد از اون جریان خالم بهم گفت یوسف این حرفا رو بهم میزد منم زدش کردم نمی‌خواستم ذهنت درگیر شه

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
اره مثلا پسر برادر شوهر خالم عاشق من بود هی میومد ب خالم میگفت خالم هم از طرف خودش ردش میکرد منم از ...

اخه این پسره موقعیت خوبی داره 

خالم چرا باید ردش کنه؟

از همه نظر عالی بود واقعا خانواده اش روهم ک میشناسیم

اخه این پسره موقعیت خوبی داره خالم چرا باید ردش کنه؟از همه نظر عالی بود واقعا خانواده اش روهم ک میشن ...

اگه سن تو کم نیست شاید خودش خوشش اومده شاید حسادت. اگه سنی نداری و اختلاف سنی شما زیاد باشه هم دلش نمیخاد ازدواج کنی

اخه چندینننن بار ب خالم گفت اجی اجی اجیچرا بلید خالم دروغ بهم بگه😂😭

😂😂 چشمش دنبالشه

اسی اصلا از خاله ات 6 سال کوچیک تره. خاله ات چجوری خودش رو رقیب تو می دونه. 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

اگه سن تو کم نیست شاید خودش خوشش اومده شاید حسادت. اگه سنی نداری و اختلاف سنی شما زیاد باشه هم دلش ن ...

من ۲۱ سالمه😶😶

متولدد۸۲ ام

اون اقا ام متولد ۶۶ یا ۶۷ گفته خالم

اصن نمیدونم سنش رو راست گفته خالم یا نه...

هیچی نمیدونم