2777
2789
عنوان

جوانی که در سن هجده سالگی قاتل شد

| مشاهده متن کامل بحث + 710 بازدید | 50 پست
خوندم ولی با احترام قانع نشدمبلخره یک انسان رو کشتهبنظرم آدم اگه می‌خواد کمک کنه خیلی گزینه های بهتر ...

پدر مادرش راضی شدن ما چیکاره ایم؟!

من هیچم و تو در تمامِ هیچِ من همه‌ای..🫂🫀

ببخشیدا پول بدیم تا کسی که زندگی یه آدم رو ازش گرفته خودش بتونه به زندگی برگرده؟!🙄😤

یه پسر ۱۸ ساله احمق این کارو کرده نه یه آدم بالغ ۳۰ الی ۴۰ ساله که ۱۴ ساله تو زندانه ۱۴ ساااال میدونید چقدره ؟

کارش درسته اصلا عادی و نرمال نبود ولی این حرفتون واقعا احمقانست

کاش با آب اشک چشممون آتیشت رو خاموش کنیم که ما بچه هات هرچقدر هیچی نداریم اندازه یه خلیج گریه داریم ما که سوختیم و نساختیم به امیده روزی که همه باهم بسازیم :(

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید نسبتی با شما داره که اینقدر براش اصرار میکنی؟

خدا شاهده نه تاحالا دیدمش نه میشناسمش 

دلم سوخته🥺

کسی که برادر از دست داده میفهمه

یه پسر ۱۸ ساله احمق این کارو کرده نه یه آدم بالغ ۳۰ الی ۴۰ ساله که ۱۴ ساله تو زندانه ۱۴ ساااال میدون ...

چرا حرفش احمقانه س؟

قتل غیر عمد ک نبوده، عمدی زده کشته

آنقدر راحت ب این مسائل نگاه کنید، همه جوونا میگن ما نابالغیم پس چاقو دستمون بگیریم

اگه داداشت بود هم همینو می گفتی؟حداقل پول نمیدین استوری کنید شاید یکی دلش بهرحم اومد...۱۴سال داره عذ ...

شما که اینطور مثال میزنی اگر خدایی نکرده داداش خودتون جای مقتول بود چیکار میکردین؟

واقعا راست و حسینی میبخشیدین؟

ما یک چیزی داریم به نام اتفاق مثلا طرف رو هل میدی خدایی نکرده اتفاقی بیوفته خیلی فرق داره تا کسی رو عمدا و سر یک دعوا بکشی ...

انشالله که هر چی به صلاحه اتفاق بیوفته به نظرم من اون خانواده واقعا بزرگوار و بخشنده بودن چون اگر برای نزدیکان من چنین اتفاقی میوفتاد اصلا نمیتونستم حتی به بخشش فکر کنم

یه پسر ۱۸ ساله احمق این کارو کرده نه یه آدم بالغ ۳۰ الی ۴۰ ساله که ۱۴ ساله تو زندانه ۱۴ ساااال میدون ...

اولا که ادب رو رعایت کنید...

بعدشم... ما که براش حکم نمیبریم فقط نظر شخصی مونو بیان میکنیم. به شخصه خب نمیتونم برای به قاتل دلسوزی کنم. 

منم همینو میگم...کاش درک می کردن...

حتی زیر ۵۰۰ هزار هم کمک بزرگیه به این انسان جاهل

شما که اینطور مثال میزنی اگر خدایی نکرده داداش خودتون جای مقتول بود چیکار میکردین؟واقعا راست و حسینی ...

نظرت اینه چرا میای تو تاپیک؟

نوشتم فقط برای کمک نه زخم زبان!