2821
2789

انجام نده عزیزم 

واقعا جنین رو اذیت میکنه 

تو اروپا تا از لحاظ پزشکی نیاز نباشه انجام نمیدن

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بنظر  منم  انجام  نده  😒

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستی...خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم... بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی... فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم...اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی احساس خودت به تمام بنده هایت...آری حس مادری را میگویم 😍😍

عزیزم‌من آلمان هستم حدود چند ثانیه اخر  سونو معمولی دکتر میزاره تو حالت سه بعدی سریع یه عکس ازش میگیره برام در حد چند ثانیه مشکلی نداره 

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد

اگه دلیل موجه پزشکی نداری انجام نده عزیزم... دوستم به خاطر مشکل که نی نی داشت مجبور بود انجام بده یه بخشی از پوست بچه قرمز شده که گفتن به خاطر حرارت سه بعدی بوده... مگر در شرایط خیلی خاص بهتره انجام نشه

دختر بهاری من تو آخرین روز اردیبهشت 97 به دنیا اومد خدایاااا شکرت ..‌. همیشه دعا میکنم خدا این لذت رو نصیب همه منتظرها کنه😊