2777
2789

داییم مدتیه تصمیم به جدایی گرفته علتشم اینکه ی کار خوب شهر دیگه پیدا کرده و اصرار داره بره اینطوره که ۳هفته در ماه اونجاست یک هفته برمیگرده بعد زنداییم مخالف بود حالا داییم میگه اون میخواد جلوی پیشرفت منو توی زندگی بگیره پس میخوام ازش جداشم مدتیه خونه رو گزاشته برای زنداییم و اومده خونه مامان بزرگم بعد همگی مدام باهاش صحبت کردیم جدانشو و برید مشاوره و شما بچه دارید و...خلاصه ما همگی پشت زنداییم دراومدیم و میگیم حق داره ۳هفته دوری خیلیه و...

حالا زنداییم اس داده به من و توهین به خانوادم و همگی که شما داییتو پر کردید زنت مانع پیشرفتته جداشو و توهینای بدی کرده حالا بنظرتون چطور جوابشو بدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولش کن جواب نده هرکی هم جاش یود همین فکرو میکرد وقتی عین خاله زنکا اومده خونه مادرش اتراق کرده 

ای کسانی که ایمان آورده اید به کسانی که ایمان نیاورده اند کاری نداشته باشید.
معذرت میخاما ولی ب درک که ناراحته ما همگی پشتش بودیم حق توهین نداشته

جدایی اینقدر راحت نیست که فکر میکنی بار روانی که به دوش میکشه سنگینه این جوابا رو به داییت میدادی که بخاطر ی موقعیت کاری داری زنشو طلاق میده که تازه اینم بهونشه

Guess I’m still holding on to something I shouldn’t

ببین کلااا نمیدونم چیه ک خانما همه ایراد های همسرشون و از سمت خانوادش میدونن و برعکسش مادرو خواهرشوهر هم هر تغییر پسرشون و از سمت زنش میدونن حتی اگ هیچ مشکلی با عروس نداشته باشن اما مثلا پسرشون دیر ب دیدنشون بره میگن زنش پرش کرده و پسره ما اینجوری نبوده زن داییتم چون شرایطش سخته و میبینه داییت همش اونجاس فک میکنه همه چی گل و بلبل بوده و الان بقیه پرش کردن ک البته خیلی وقتام درسته این حس ها.. و طرف واقعا نخ میگیره از بقیه

فک میکنی تورو انتخاب میکنه؟ مرد متاهل و میگم.. فک. میکنی تهش باتو می مونه؟ نه دوست عزیز اون اگ مجبور به انتخاب بشه زن و بچش و انتخاب میکنه حتی اگه الان برات خرج میکنه وقت میزاره و ب ظاهر نشون میده ک عاشقته جاش برسه زن و بچش و انتخاب میکنه شاید الان بگی نه اما روزی میرسه ک بخاطره دلایل پوچ تورو ول میکنه و میره سمت خونوادش اونوقت تو می مونی کلی چرا و حسرت و قرص اعصاب و قلبی شکسته... پس نکن لطفا عاشق متاهل نشو دوستم ضربه خورد نمیخام کسی این غم و تجربه کنه.. 

جدایی اینقدر راحت نیست که فکر میکنی بار روانی که به دوش میکشه سنگینه این جوابا رو به داییت میدادی که ...

اصلا روابط اونا به من ربطی نداره ناراحته اوکی درک میکنم اما اینکه توهین کرده و قضاوت ن