2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه غضروف میزنی فقط یک دونه بزن بیشتر نزن 

روزای اول فقط سرم شست و شو 

بعدش که درد و ورم داره بتامتازون 

بعدش که ترشحات شروع میشه جنتامایسین 

روش نخواب ب هیچ وجه حلقه ننداز پیرسینگ با پشت گوی بنداز پیرسینگ بیسیک میگن 

ب چیزی گیر نکنه

جای خوب بزن 

سبز ماندن در میان ویرانی ریشـ🌱ـه میخواهد.

اگه غضروف میزنی فقط یک دونه بزن بیشتر نزن روزای اول فقط سرم شست و شو بعدش که درد و ورم داره بتامتازو ...

پیرسینگ دیث حلقه ایه معمولا 🥺🥺بعد من فک میکردم از اول طلا بزنم بهتره 

پیرسینگ دیث حلقه ایه معمولا 🥺🥺بعد من فک میکردم از اول طلا بزنم بهتره

عه دیث میخوای بزنی؟ اره حلقه ی ساده لولا مخفی بزن ... من فک کردم غضروف روی هلیکس و اینا میخوای بزنی ... طلا نزن حلقه ی استیل باشه جنسش،  استیل لولا مخفی ... برا اول کار استیل از طلا بهتره .

اگه غضروف میزنی فقط یک دونه بزن بیشتر نزن روزای اول فقط سرم شست و شو بعدش که درد و ورم داره بتامتازو ...

اوووف ارزشش را داره  این همه درد وعفونت 

سلام!حال همه‌ی ما خوب است ملالی نيست جز گم شدنِ گاه به گاهِ خيالی دور،که مردم به آن شادمانیِ بی‌سبب می‌گويندبا اين همه عمری اگر باقی بودطوری از کنارِ زندگی می‌گذرم که نه زانویِ آهویِ بی‌جفت بلرزد ونه اين دلِ ناماندگارِ بی‌درمان!تا يادم نرفته است بنويسم حوالیِ خوابهای ما سالِ پربارانی بودمی‌دانم هميشه حياط آنجا پر از هوای تازه‌ی باز نيامدن است اما تو لااقل، حتی هر وهله، گاهی، هر از گاهی ببين انعکاس تبسم روياشبيه شمايل شقايق نيست!راستی خبرت بدهم خواب ديده‌ام خانه‌ئی خريده‌ام بی‌پرده، بی‌پنجره، بی‌در، بی‌ديوار … هی بخند!بی‌پرده بگويمت چيزی نمانده است، من چهل ساله خواهم شدفردا را به فا💖ل نيک خواهم گرفت دارد همين لحظه يک فوج کبوتر سپيداز فرازِ کوچه‌ی ما می‌گذردباد بوی نامهای کسان من می‌دهديادت می‌آيد رفته بودیخبر از آرامش آسمان بياوری!؟نه ری‌را جان نامه‌ام بايد کوتاه باشدساده باشدبی حرفی از ابهام و آينه،از نو برايت می‌نويسم حال همه‌ی ما خوب است اما تو باور نکن           
ولی میگن دیث از همش بیشتر درد داره نه؟

اره ولی قابل تحمله چند شب فوقش مسکن بخور منم خیلی بد زخمم ولی کارایی که بهت گفتمو کردم نگه داریش از هلیکس راحت تره . ولی اگه تحمل درد نداری نزن . چون نزدیکه دردش زیاده اوایل. بعدش که میزنی دردش شروع میشه تازه‌.