2777
2789

من یه 206 داشتم فروختمش فردا وقت تعویض پلاک گرفتم می‌خوام ببینم خیلی توی تعویض پلاک علاف میشم؟اگر بخوام برم وکالت تعویض پلاک و انتقال سند به خریدار بدم هزینش چقدره میشه؟؟

خدا جونم خودت مراقب فرشته کوچولوهام باش امین😍❤️

نه وقت اینترنتی بگیر واسه اون مرکز پلاک نهایت نیم ساعت کار باشه

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه وقت اینترنتی بگیر واسه اون مرکز پلاک نهایت نیم ساعت کار باشه

۱هفته پیش وقت برای فردا گرفتم عزیزم فقط میگفتم اگر معطلی زیاد داره یه وکالت بدم بهش شما نمیدونی هزینه ی وکالت چقدر میشه؟

من دو سه ماه پیش 600 هزینه دفتر خونه برای وکالت دادم 

ولی پولشو با خریدار نصف کردیم 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

من دو سه ماه پیش 600 هزینه دفتر خونه برای وکالت دادم ولی پولشو با خریدار نصف کردیم

انگار میگن بستگی به قسمت ماشین داره واسه شما چی بود واسه من ۲۰۶

من دو سه ماه پیش 600 هزینه دفتر خونه برای وکالت دادم ولی پولشو با خریدار نصف کردیم

همون یدونه وکالت واسه تعویض پلاک که میدی با همون خودش می‌تونه بره سند بزنه؟؟؟

انگار میگن بستگی به قسمت ماشین داره واسه شما چی بود واسه من ۲۰۶

بعید میدونم مرتبط باشه 

واسه من تارا بود 

ولی اگه به خاطر وقتش میخوای بری نرو 

چون هردوجا هم دفترخونه هم تعویض پلاک اگه شلوغ باشه معطلی داره و اگه شلوغ نباشن سریع کارت راه میوفته

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

همون یدونه وکالت واسه تعویض پلاک که میدی با همون خودش می‌تونه بره سند بزنه؟؟؟

اره 

بعید میدونم مرتبط باشه واسه من تارا بود ولی اگه به خاطر وقتش میخوای بری نرو چون هردوجا هم دفترخونه ه ...

میخواستم پول وکالت و بزارم جیب بغلم ولی انگار نمیشهههه😂😂

۱هفته پیش وقت برای فردا گرفتم عزیزم فقط میگفتم اگر معطلی زیاد داره یه وکالت بدم بهش شما نمیدونی هزین ...

فکر کنم ۱ تومن اینا بشه

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️