2777
2789
عنوان

پارسال همین موقع

177 بازدید | 7 پست

پارسال همین موقع از خداخواستم دوقلوهامو صحیح وسلامت بزاره بغلم هزارمرتبه شکر اما امسال منه احمق سرنق نق بودنشون ناشکری میکنم میگم نق نقو هستیو واقعا دارم روانی میشم خدایا حرفامو روحساب ناشکری نزار از عمر وسلامتی من رو عمر وسلامتی پسرام بزار فقط صبورشون کن من دارم روانی میشم خستم خسته ازاین حجم بیخابی وسردرد وهی نق نق نق نق نق نق گریه 

😭😭😭

اینو بهت بگم ک هرچی بزرگتر میشن بدتر میشن..😭😭😭

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم چند وقتشونه

۱۰ماهشونه یکیشون بشدت وابسته من حتی نمیتونم برم دستشوی گریه گریه نق نق نق نق اون یکی هم باز یکم بهتر ولی خواب که اصلا نداره مداممم نق نق نق نق نق نق بخدا کفری میشم میگم چقدر نق میزنید میگم خدایا رو حساب ناشکری نزار من این دوتا فرشته رو از خودت واهل بیت خواستم فقط صبورشون کن