2777
2789

اره وقتی سرتو رو متکا میچرخونی یا بلند میشی انگار دنیا دور سرت میچرخه 

حالت تهوعم داره 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله من داشتم خیلی هم اذیتم کردولی خداروشکریه مدته بهترشدم 

زندگے واقعا بسیار ساده است !از هر دست بدهیم ،از همان دست می‌گیریم !هرطوری ڪه درباره‌ے خود بیندیشیم ،برایمان به واقعیت مبدل می‌شود .من معتقدم ڪه هرڪسے از جمله من ،مسئول همه اتفاقات خوب و یا بد در زندگیش است …! 

بله من داشتم

سرگیجه

جابجا شدن خط افق

توی راه رفتن یه دفعه زمین کج میشد 

با یه قرص خوب شدم

ولی شنیدم افرادی هستن که باید همیشه قرص مصرف کنن

بستگی به وخامت داره

تو کجایی در گستره بی مرز این جهان ♫ تو کجایی ♫ من در دور دست ترین جای جهان ایستاده ام کنار تو

بیماری سختیه گلم؟؟؟

متاسفانه اره 

اون عدم تعادلت خیلی بده 

ولی با دارو اوکی میشه 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
الحمدالله ک خوب شدیعزیزم چجوری مشخص میشه ک جا ب جا شده؟؟؟

نمیدونم ولی خیلی اذیت شدم یادم میوفته بدنم میلرزه البته من دکتریه جورقرص بهم داده بودادنو میخوردم یکم بهترمیشدم

زندگے واقعا بسیار ساده است !از هر دست بدهیم ،از همان دست می‌گیریم !هرطوری ڪه درباره‌ے خود بیندیشیم ،برایمان به واقعیت مبدل می‌شود .من معتقدم ڪه هرڪسے از جمله من ،مسئول همه اتفاقات خوب و یا بد در زندگیش است …! 
دردسرگیجهوز وز کردن گوشحس هوا بودن داخل گوشتهوع هم هست ولی اگه شدید باشهراحت درمان میشه

خداروشکر 

یعنی درمانش راحته. ؟

من پارسال مننژیت گرفتم ۲هفته بیمارستان بستری بودم ولی خداروشکر خوب شدم