2777
2789

باردارم اینقدر رفتارم مضخرف بود که خجالت میکشم کارامو بگم دائمم یا گریه یا نق و غر به خودمم هیچ نمیرسم شوهرمم کمتر میخنده کم غذا شده لاغر شده یکم 

و همشم میره اینستا کلیپ میبینه توروخدا چیکار کنم چه اشتباهی بود بارداری🥹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۷ ماه هستم

خوب نزدیکی به زایمان سعی کن به خودت برسی کم کم یه خونت برس به شوهرت محبت کن آروم باتابچه هم موقعه دنیا آمدن آروم باشه گلم بداز دنیا آمدن بچه یکم شرایط فرق داره اگه کمک داشته باشی. عالی امااگه تنهاباشی یکم سخته از۹ماهگی به بد هرچی داری فریزکن مثلن پیازداغ فریز کن قرمه سبزی فریز کن چیزای که راحت بتونی غذارو حاضرکنی از الانم اینجوری خودتو نباز به خونت به خودت به شوهرت برس بهش محبت کن خنده رو باش همه حامله شدن زایمان کردن توام میتونی موفق باشی عزیزم

خوب نزدیکی به زایمان سعی کن به خودت برسی کم کم یه خونت برس به شوهرت محبت کن آروم باتابچه هم موقعه دن ...

ممنونم واقعا کسی بهم نگفته بود اینکارو کنم یکم افسردگی بارداری دارم وگرنه خداروشکر از نظر جسمی زرنگ هستم خدا خیرتون بده

ممنونم واقعا کسی بهم نگفته بود اینکارو کنم یکم افسردگی بارداری دارم وگرنه خداروشکر از نظر جسمی زرنگ ...

فدات عزیزم آره خوب وقتی آدم تجربه اولش یکم اینجوری میشه خداروشکر سلامتی داری کارای خودتو میتونی انجام بدی واقعا خواهرانه بهت میگم خودت به فکر خودتوشوهرت باش هیچ کس نمیاد یه لیوان آبم دستت بده بداز زایمانم نهایت تا۱۰ روز میان میرن بدش کسی کاری نداره عزیزم برا افسردگیتم دختره بچت فکر کن به اسمش به اولین بغل کردنش خانواده میشین عالیه عزیزم فکرتوآزادکن به خونتو خودت برس موقعه زایمان همه کف کنن که خودت تونستی ازپس همه چی بربیای ازدکترببرس اگه گل گاو زبان وعرق یونجه برات ضرر نداشته باشه بخور عالی برا افسردگی ببخش طولانی شد بوس بهت🥰