2777
2789
عنوان

امشب خیلی دلم گرفته

126 بازدید | 13 پست

انگار تموم وقتایی ک میگفتم مهم نیست، میگذره، بیخیال، ناراحت نشدم و....

همش با هم امشب رو سرم آوار شده

خیلی حالم بده

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

میفهممت چشمات و ببند زیارت عاشورا گوش بده

ممنون ولی کلا اعتقادم ضعیف شده

حس میکنم هیچ جوره ب چشم خدا نمیام🥲🥲

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خیلی دلم گرفته 😔 من دلم از ادما گرفته

الَّذِينَ آمَنُوا وَتَطْمَئِنُّ قُلُوبُهُم بِذِكْرِ اللَّهِ ۗ أَلَا بِذِكْرِ اللَّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ .   آنان که ایمان آوردند و دل‌هایشان با یاد خدا آرام می‌گیرد؛ آگاه باشید که تنها با یاد خدا دل‌ها آرام می‌گیرد.

👏

توی بدترین حال بودم توی اینترنت اتفاقی ی کلیپی این ایه رو گفت رفتم خوندمش ..عین معجزه بود معجزه .. قسم ب شب و روز ک خدا مارو رها نکرده ...خودم شرمنده شدم انگار خدا باهام حرف زد

توی بدترین حال بودم توی اینترنت اتفاقی ی کلیپی این ایه رو گفت رفتم خوندمش ..عین معجزه بود معجزه .. ق ...

آره دقیقا برای خودمم پیش اومده، گفتم باهام حرف بزن خدایا ، قرآن باز کردم این آیه رو دیدم 🥺😍

آره دقیقا برای خودمم پیش اومده، گفتم باهام حرف بزن خدایا ، قرآن باز کردم این آیه رو دیدم 🥺😍

خیلی قشنگه ..انشالله حال این دوستمونم خوب میشه ..من خودمم مذهبی نیستم اما ادم اخر اخرش مجبوره ب خدا وصل بشه حتی اگ جواب نده بازم میبینی تنها پناهته 

خیلی قشنگه ..انشالله حال این دوستمونم خوب میشه ..من خودمم مذهبی نیستم اما ادم اخر اخرش مجبوره ب خدا ...

ان شاء الله،

از خداییم و به خدا وصل میشیم در نهایت همه، هر چی زودتر وصل شیم تو این دنیا بهتره 🙏🏻🌺

خیلی قشنگه ..انشالله حال این دوستمونم خوب میشه ..من خودمم مذهبی نیستم اما ادم اخر اخرش مجبوره ب خدا ...

ممنون عزیزم ک وقت گذاشتی🌸

فعلا ک خیلی از خدا ناامید شدم میدونم مشکل خودم هست چون ناامیدی یکی مثل من هیچی از بزرگی اون کم نمیکنه