2777
2789

بگید🫠

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱از جنس شیشه و مردم آزار و  با جنبه هستم✨😅 #غرور من مهمترین قسمت از منه👊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حس ششم شما برام درست در اومد پارسال. امسالم بگو

جدی؟ 😂

چی پرسیده بودی؟

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱از جنس شیشه و مردم آزار و  با جنبه هستم✨😅 #غرور من مهمترین قسمت از منه👊

دوست داشتم دکتر بشمالان مشاور پوست و مو هستم نمایندگی چندتا برند رو دارم

موفق باشی گلم🫠❤️

رئیس جمهور 😂

آرزو بر جوانان عیب نیست😂🫠

دوست داشتم رییس بانک مرکزی یا وزیر نفت بشم ، الان مهندسم توی وزارتخونه راه و شهرسازی وزیر رو زیاد میبینم توی جلسات ولی خب نیستم😂 ی کارمندم فقط

آبی که براسود زمینش بخورد زود، دریا شود آن رود که پیوسته روان است 

جدی؟ 😂چی پرسیده بودی؟

اره خدایی. ازت پرسیدم ک پزشکی دارو قبول میشم؟ گفتی رشته سطح پایین تر قبول میشی. دقیقا همین شد

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

توی خصوصی ازت پرسیدم

کو؟ پیامت نیومده